Ranijeri o Mihi i kako je Srbin ispirisao ceo svet, Sampdorija poslala poruku svom bivšem igraču!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.10.2019.
18:59
Izvor: Sportske.net

Još uvek nije poznato da li će Siniša Mihajlović moći da vodi svoju Bolonju sa klupe u devetom kolu Serije A.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Fudbaleri Sampdorije se nalaze na dnu tabele Serije A, otpušten je Euzebio Di Frančesko i na njegovo mesto je postavljen Klaudio Ranijeri.

Ostvario je već na debiju iskusni stručnjak pozitivan rezultat, kako su njegovi puleni odoleli Romi, a u narednom kolu ih čeka duel sa ove sezone jako dobrom Bolonjom.

Ranijeri je na konferenciji za medije govorio o povredama u klubu, ali i problemima Dorije u napadu, ali je pomenuo i svog kolegu, koji vodi najveću životnu bitku protiv leukemije.

"Mihajlović? Pokazuje neverovatnu snagu volje i ne samo sportistima. Muči se, moramo da budemo uz njega i prigrlimo ga metaforički, želeći mu da sve prođe u najboljem redu", izjavio je Ranijeri.

Mihajlović je nakon duela sa Juventusom povrgnut trećem ciklusu hemioterpaije i još je neizvesno da li će sedeti na klupi Bolonje za duel sa Đenovljanima.

Sampdorija nije zaboravila svog nekadašnjeg igrača, pa je putem svog "Tviter" naloga poslala poruku srpskom stručnjaku pred predstojeći duel.

"Kako god da bude u nedelju, mi i svi iz Sampdorije te prihvatamo ovako, kao prijatelji koji će se ponovo sresti i nikada se međusobno neće napustiti. Vidimo se uskoro Siniša, volimo te", stoji u poruci Sampdorije Siniši Mihajloviću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke