Ranijeri iznenađen interesovanjem Junajteda za njegovog igrača

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.09.2016.
20:27
Izvor: Sportske.net

Italijanski strateg je tokom konferencije za medije prokomentarisao i jednu "transfer priču" koja se vrti poslednjih dana.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Odjeknula je "Ostrvom" informacija da je Mančester Junajted zainteresovan da u svoje redove vrati fudbaler Lester Sitija Denija Drinkvotera.

On je kao omladinac nastupao za tim sa "Old Traforda" ali nikada nije dobio pravu šansu u prvom timu, no to bi sada moglo da se promeni.

Svoje mišljenje o svemu tome dao je i trener "Lisica" Klaudio Ranijeri, uoči susreta ova dva tima u šestom kolu Premijer lige.

"To je spekulacija, velika spekulacija i moram priznati da sam iznenađen. Ovakve stvari se uglavnom dešavaju mesec dana pred otvaranje transfer pijace a ne sada", izjavio je Ranijeri.

"On je potpisao novi ugovor i sve je normalno. Sve to je ipak dobra stvar, kako za Denija tako i za nas. To je dokaz da dobro radimo", zaključio je italijanski strateg.

Lester i Mančester Junajted će na "Old Trafordu" odmeriti snage po drugi put ove sezone, kako su se već sastali u utakmici Komjuniti Šilda, kada je Mančester trijumfovao golom Zlatana Ibrahimovića u smiraj susreta.

Meč šestog kola između "Đavola" i "Lisica" zakazan je za subotu, od 13 sati i 30 minuta po srednjoevropskom vremenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Thursday, 22.09.2016
23:15

Jos jedan izdanak Unitedove skole za kojeg se United opet interesuje. Dokaz da neki igraci tek kasnije dostignu puni potencijal. Isti je slucaj sa Simsonom.