Ramos zavisi od Atletika - "La puta que te parió", sledi užasna kazna?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 29.09.2019.
11:42
Izvor: Sportske.net

Da ne prevodimo doslovno, tek nazvao je majku pomoćnog sudije "kur...., sve je na Atletiku, ako prijave, to će imati teške posledice.

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Odjeci "Madrilenja", uglavnom mediji pišu da je meč bio oprezan, da podela bodova odgovara i jednima u drugima i da je Zidan prigrlio "Čolizam" kao ideologiju.

Završilo se bez mnogo prilika, u Realu tvrde da su zaslužili pobedu, mada čini se da je to prilično hrabro reći u odnosu na ono što smo videli.

Sa druge strane, Atletiko je odigrao svoju klasičnu utakmicu, nadali su se u Žoao Feliksa, ali ni on, ni Eden Azar nisu pokazali puno.

Današnja "Marka" piše da su Real, Atletiko i Barsa uložili 300 miliona u napadače, Grizmana, Azara i Feliksa, ali da za sada oni nisu opravdali očekivanja.

Ramos, koji takođe smatra da je Real nadigrao rivala čeka prijavu, opsovao je pomoćnog sudiju, Atletiko želi da podnese tužbu zbog čitavog slučaja, pa bi kapiten Reala mogao da bude suspendovan.

Sam pomoćnik kao ni četvrti sudija nisu prijavili incident koji se dogodio tokom meča, a Ramos je vređao majku linijskog sudije.

Ako se dokažu ovi navodi, čeka ga najmanje dva meča pauze, kazna bi mogla da bude do četiri utakmice u prvenstvu ili mesec dana suspenzije, što bi značilo da bi propustio "El Klasiko".

Do tada su na programu mečevi sa Granadom i Majorkom, ako bude četiri utakmice pauze, ni žalba ne bi pomogla, ali videćemo šta će se desiti, najveća fudbalska utakmica na svetu, na programu je 26. oktobra.

Simeone je inače potvrdio da je Ramos vređao sudiju bez povoda, ali kaže da je na arbitrima da odluče i da ga čudi da pomoćnik nije prijavio čitav slučaj, iako je jasno čuo Ramosove reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 29.09.2019
16:43

Volim Ramosa kao stopera,jedan od najboljih u istoriji ovog sporta.Ali njegov temperament,zelja za dokazivanjem nekih stvari,svi ispadi van i na terenu i ti konstantni klanovi kojih je uvek deo i kojih je uvek vodja unistavaju njegovu reputaciju...Razumem da je derbi i sav taj adrenalin ali ti kao iskusan igrac i kapiten ekipe treba da budes stub ekipe i uzor i glas razuma na terenu a ne neko ko ce svake sezone pokupiti po 3-4 crvena i imati ovakve ispade...Ulazi u godine i mislim da bi Real trebalo da gleda ka pronalazenju njegove zamene i to sto pre,ubedjen sam da ce onog trenutka kada on ne bude deo Reala mnogi problemi nestati.Ostaje samo da se nadje igrac koji ce ga zameniti na terenu.

avatar
GoHardV3
Sunday, 29.09.2019
14:37

Nadam se da mu sledi bar drasticna kazna u vidu kada je Mesi udario sudiju odnosno 0 meceva :) Ili 300 evra jos drasticnija :D

avatar
Sunday, 29.09.2019
14:15

jako gotivan igrač

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 29.09.2019
12:46

Militao je stena i on bi ga odmenio...ali opet ne moze Real bez Ramosa nikako