Ramos se izvinio, mladić u epizodi: "O Kapitenu, moj Kapitenu"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 22.10.2018.
16:08
Izvor: Sportske.net

Kapiten Reala brzo shvatio šta je uradio.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

U Realu vlada velika nervoza zbog katastrofalnih rezultata, mnogi smatraju da će Julen Lopetegi uskoro postati bivši.

Na današnjem treningu ta nervoza je bila vrlo očigledna, toliko da je izbio incident u kojem je Serhio Ramos na ne baš kapitenski način "istresao" na mladog Serhija Regilona.

To se dešava na svakom koraku, naravno, ali najgore od svega je to što je u pitanju jedan od najvećih, ako ne i najveći klub na svetu, pa su kamere uvek i svuda prisutne.

Ipak, Ramos se na kraju izvinio zbog svog ponašanja, a Regilon je prihvatio to uz reči: "Uvek uz moj klub i mog Kapitena, sutra do pobede".
Na kraju je reprezentativac Španije postavio zajedničku fotografiju nakon treninga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleoneRM
Monday, 22.10.2018
16:12

Pa naravno,nema tu svadje,sve se desilo u afektu i u trenutku a mediji uvek stvaraju pogresnu sliku. Pa i Ramos je covek posle svega,ne svaljujte krivicu na njega.

avatar
Boixos_Nois
Monday, 22.10.2018
17:36

Ramos je sve ali samo nije čovjek.

avatar
Marchisio8
Monday, 22.10.2018
16:10

Сељачина. И то она најгора,неопевана. Набачи одијело од 5000 е и мисли да је човјек. А на најмањи притисак и знак невоље увијек покаже своје право лице.

avatar
Boixos_Nois
Monday, 22.10.2018
17:43

Meni je ubjedljivo najjadniji potez napravio prije 2-3 sezone kada se posvađao sa nekim (nepoznatim) igračem Atletika na kraju utakmice pa mu pokazivao da se okrene da mu vidi dres. U smislu ono nemam pojma ni kako se zoves... A nije daleko ni onaj potez kada je davao Mesiju loptu u ruke prosle sezone u superkupu pa kada je Mesi htio uzeti on je bacio preko njega. Ja znam da je rijetko ko gospodin u porazu, ali on ne može biti ni u pobjedi.