Ramos "ruši" politiku Reala?

Autor: Stefan Matić
petak 20.03.2020.
21:35
Izvor: Sportske.net

Španac i ove sezone odličan.

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Kroz tri meseca kapitenu Real Madrida će preostati tek godinu dana ugovora sa "los blankosima". Tridesetrogodišnji defanzivac je od svog dolaska iz Sevilje pre petnaest godina praktično nezamenjiv.

Još uvek nisu krenuli pregovori oko novog produžetka saradnje, godine mogu praviti veliki problem.

Politika Real Madrida, kao i nekolicine drugih klubova, jeste da se fudbalerima po navršenoj 32-oj godini. Zbog ovoga je uostalom klub izgubio Pepea, a Ramos sada ima pune 33 godine.

Kada se završi postojeći ugovor imaće navršene 35, ali u njegovom interesu nije da ugovor produžuje posle svake sezone. Španac ima i jak adut u svom rukavu.

Zidan Perez

Obično fudbalerima po navršenoj tridesetoj godini performanse opadaju, sa druge strane imamo Ramosa koji je simbol konstantnosti na vrhunskoj fudbalskoj sceni. I dalje igra maltene sve utakmice u sezoni dok ozbiljnih problema sa povredom nikada nije ni imao.

Real, po pisanju Marke, ne želi da pravi presedan ni u ovom slučaju, ali videćemo šta Perez ima na umu. Ipak je u pitanju simbol kluba i igrač koji već petnaest godina nosi kraljevski dres.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Saturday, 21.03.2020
08:46

I Raul, Kasiljas... su bili simboli kluba, ali ih ipak otjerase

avatar
Offside
Saturday, 21.03.2020
00:36

Ramosu na leto ponuditi ugovor na jos godinu.U tom periodu Real moze da nadje dostojnu zamenu a Ramosa posle te 2 god. prekomandovati u strucni stab.Ovako bi svaka strana mogla da bude zadovoljna.Mislim da je i on svestan da nece moci da igra bas toliko na top nivou i da nece gurati visegodisnji ugovor jer to nije realno.