Ramos jasan, ide iz Reala, ako se ovo dogodi!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
18:08
Izvor: Sportske.net

Španac zazire od jednog scenarija koji je daleko od nemogućeg.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Apsolutni autoritet u svlačionici Real Madrida jeste kapiten ekipe Serhio Ramos.

Španac je i pored sukoba sa pojedinim trenerima uvek izlazio na kraj kao pobednik jer njegove fudbalske kvalitete je nemoguće osporiti.

Međutim, sada je i on u strahu da bi se u klub mogao vratiti čovek sa kojim je imao najviše problema.

Naravno da mislimo da Žozea Murinja čiji je odlazak iz Junajteda samo pokrenuo lavinu spekulacija da bi mogao da se vrati u Real.

Florentino Perez ga obožava i rado bi ga ponovo video na klupi španske ekipe, pa tamošnji mediji najavljuju da nije nemoguće da iskusni defanzivac čak i napusti klub ukoliko se to dogodi.

Teško je verovati u ovakav scenario, ali u fudbalu smo se nagledali baš svačega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 25.12.2018
21:33

Murinjo je davno trebao da bude omrazen trener, ali je profitirao od kup sistema i lude srece. Zato danas i oni koji su hvalili Murinja, znaju da je prosecan trener, i da je trener za male ekipe. Nije on trener za velike ekipe koje napadaju protivnika. Ali posto je Real mala ekipa i igra kontre, moguce je da Murinjo dodje za trenera.

avatar
RIP-chechk
Tuesday, 25.12.2018
19:56

Ovo bi bilo odlino za sve sto navijaju za Barselonu, (mada njima je vec ionako dobro) Atletiko, i ostale klubove koji nisu Real Madrid.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 25.12.2018
19:41

Ma on ce da odredi ko ce da bude trener... Bez Ronalda nmg vise da dobijaju najvaznije utakmice na individualni kvalitet. Ovoj ekipi je potreban odlican, iskusan trener. Solari to nije. Njima odgovara neko sa sto slabijim autoritetom. Zato Isko daje sebi za pravo da preti odlaskom ako ne bude starter.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 25.12.2018
19:34

Meni jedino nije jasno zasto jos neki veliki klub zeli da se za**be sa Mourinhom pre nego sto svima postane jasno kakav je covek mracnjak i destruktivac postao i koliko se pogubio kao trener?

avatar
Mirjevac
Tuesday, 25.12.2018
19:58

Hahahaha, neka ga uzme Real i to odmah, svi iz reala znaju da je on vec jednom bio u real i tada je real bio zadnja rupa na svirali, cak peti je bio u ligi i da nista bas nije osvojio, samo je sirio neprijateljstvo medju igracima i meedju klubovima! Eno Inesta je izjavi da je Murinjo stvorio neprijateljstvo medju spanskim igracima i to se posle odrazilo na reprezentaciju spanije koja se jos i danas nije oporavila! Zato neka ga real uzmme slobodno posto je real upro na dnu sa kupovinom tri lige sampiona to ceo svet zna i da je Perez podkupio i sudije i one prevarante i lopove iz UEF-e!