Rakitić se "razveo" od Barse!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.02.2020.
11:38
Izvor: Sportske.net

Hrvat nije mogao da izdrži, progovorio o svojoj situaciji u klubu.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Na kraju, ostaće u Barsi, ali samo do juna.

Ivan Rakitić je jasan, ovo je njegovo poslednje proleće u Barseloni.

"Postoje stvari koje mi se ne sviđaju i ljudi koji vode klub to znaju.Želim da odem, da okrenem stranicu, ali daću sve dok budem ovde", rekao je Hrvat.

On je naime nezadovoljan što ga klub tretira kao robu za razmenu,  što su odbili da mu produže ugovor kada mu je PSŽ ponudio ogroman ugovor, to je bilo odmah posle Mundijala.

Tada je dobio obećanje da će o tome razgovarati za tri meseca, ali nije bio zadovoljan čak je hteo da doda novac kako bi klauzula bila isplaćena i on otišao u Pariz.

Saga se nastavila prošlog leta, ali Valverde nije želeo da ga se odrekne, tokom prošle sezone sjajni igrač je uspeo da zadrži mesto u timu.

Ipak, kada je stigao De Jong, Hrvat je bio prekobrojan, izgubio je već u uvodnim kolima poverenje trenera, a ove zime nije ni imao ponuda, pričalo se o Juventusu, ali plata je preveliki problem.

Na kraju priče, morao je da ostane, ali kako pišu španski mediji, praktično je "razveden" i sačekaće leto kako bi otišao iz kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Monday, 03.02.2020
14:50

Tu nešto ne pije vodu. Ako mu je PSŽ ponudio ogroman ugovor odmah posle Mundijala zar nije logično da je odmah otišao u PSG, pa sve i da mu je Barsa ponudila produženje ugovora, koji se jasno ne bi mogao porediti sa PSG-ovim. A tek pošto su odbili da mu produže ugovor zar nije logično da je odmah otrčao u PSG (doplatom za klauzulu, štrajkom glađu, kako god)? Ili PSG nikada ništa nije nudio za njega?