Rajola "poljubio vrata" - Mlada nada italijanskog fudbala odbila kontroverznog agenta

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.02.2019.
16:07
Izvor: Sportske.net

Mino Rajola je jedan od najpoznatijih fudbalskih agenata na svetu, ali ga u poslednje vreme prati loša reputacija.

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Od Zlatana Ibrahimovića, preko Marka Veratija i Pola Pogbe, pa do Henrika Mhitarijana i talentovanog holandskog dvojca De Liht - De Jong, Mino Rajola zastupa neke od najatraktivnijih imena u svetu fudbala.

Ipak, nedavno je "dobio korpu" od Romelua Lukakua, dok mu je stavljeno do znanja i da klubovi iz Premijer lige ne žele da posluju sa njim.

Sve je to plod njegovih ishitrenih odluka, pretnji klubovima u javnosti, potraživanju ogromnih provizija za svoje usluge.

Tako je sada ostao bez još jednog potencijalno velikog klijenta, kako ga je odbio talentovani napadač Rome Nikolo Zaniolo.

Ovaj momak je letos stigao u Rim iz Intera, kao deo transfera za Rađu Naingolana, Di Frančesko mu je ukazao šansu sredinom sezone, a ovaj mu je vratio golovima, asistencijama, generalno jako dobrim partijama.

Skrenuo je pažnju Zaniolo na sebe, pa je tako Mino Rajola bio zainteresovan da ga zastupa, ali je mladi fudbaler sa svojom porodicom odlučio da odbije uticajnog agenta.

Oni su mu stavili do znanja da nisu zainteresovani za saradnju i da će agent mladog Zaniola ostati Klaudio Viroreli.

Zaniolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 20.02.2019
22:54

Momak je glup. Donaruma je dobio ugovor iz snova zahvaljujući Rajoli. Pogba takođe. Neki dan i De Jong. Rajola je uz Mendeša tata-mata. Fudbaleri mu zarađuju 3 puta više nego što zaslužuju.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 20.02.2019
20:04

Bravo za porodicu ovog momka