Rajola: "Ibra je odbio Kineze, potpisaće novi ugovor!"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.12.2016.
14:56
Izvor: Sportske.net

Mnogi su sumnjali u mogućnosti Zlatana Ibrahimovića, ali je on pokazao da može da igra na najvišem nivou i u Premijer ligi.

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Fantastični Zlatan Ibrahimović je nastavio da rešeta mreže i u Premijer ligi. Otkako je stigao u Mančester junajted postigao je 16 golova na 25 utakmica, a dobijao je i mnogo pohvala od strane Žozea Murinja, trenera "Đavola".

Iako je dobijao mnogo kritika, posebno na početku sezone, Mino Rajola nas uverava da je od samog starta verovao u njega i da je znao da će doći njegovo vreme kada će početi da trese mreže protivnicima.

"Oduvek je jedan od naših ciljeva da pokažemo šta znamo. Zlatan je ubio svakog ko je imao sumnju u njega", rekao je Rajola, a potom je dodao da će Ibra najverovatnije potpisati novi ugovor sa Mančester junajtedom.

"Da, postoje šanse da se produži saradnja na još godinu dana i to velike. Već smo to uvrstili u ugovor i to nije ništa novo za nas. Pitanje je vremena", rekao je Rajola.

Kasnije je u intervjuu za "Talksport" potvrdio da je Ibrahimović imao ponudu iz Kine, ali da nije želeo da ode pošto još uvek ima želju da se takmiči.

"Da je u pitanju novac vi njega sada ne biste gledali u Mančester junajtedu", rekao je Mino Rajola.

Mančester svoju narednu utakmicu igra protiv Sanderlenda na Boksing dej, prava prilika da se nastavi niz pobeda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossoneroug
Wednesday, 21.12.2016
17:39

Klasa od igraca .

avatar
Carina
Wednesday, 21.12.2016
16:31

S obzirom da je jedan od najplacenijih i sada, ne iznenadjuje me. A i on mi izgleda kao tip kojem je vaznije da se dokaze kao sposoban da igra vrhunski fudbal nego da bude najplaceniji.

avatar
grobari Kg
Wednesday, 21.12.2016
16:10
avatar
Wednesday, 21.12.2016
16:02

Igra mu se LE opasno,hoce i sledece sezone da nastavi uzitak u tom takmicenju!

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 21.12.2016
17:13

Glavno je prebacio vasa predvidzanja od 10 golova a jos nije ni pola sezone on zabio 16. Cekamo mi vas na OLD T. On sto sam primjetio da nisi promasio ni jednu vjest o Junajtedu ili je kompleks ili ljubav prema tom klubu:) jer komentarises i povrede igraca junajteda. Svaka cast navjerni si Junajtedov navijac.:)

avatar
No 1
Wednesday, 21.12.2016
18:24

Azar ni to ne igra ove sezone. Azar ce vjerovatno igrati LS dogodine ali imace epizodnu ulogu jer svi znamo za Konteovu 'moc' u LS.Lol

avatar
Wednesday, 21.12.2016
17:29

Bice to novo gazenje na sred Old Traforda!