Rajković ''patosirao'' Mbapea, ušao u frku i sa Nejmarom, a onda je Mbape pomislio da je Maradona!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.01.2020.
22:58
Izvor: Sportske.net

PSŽ ubedljivo trijumfovao i, prema očekivanju, izborio plasman u finale Liga kupa, ali neočekivano mnogo nervoze bilo je u finišu meča.

Beta/AP Photo/Daniel Cole
Beta/AP Photo/Daniel Cole

Povezane vesti

Posle Liona koji je sinoć na penale izbacio ekipu Lila, večeras smo saznali i ime drugog finaliste francuskog Liga kupa.

To je ekipa Pari Sen Žermena, koja je kao gost savladala Rems rezultatom 3:0.

Već u devetom minutu gosti iz Pariza su poveli, Nejmar je odlično izveo korner, Markinjos je bio najviši u skoku, naš golman Predrag Rajković je bio neodlučan i lopta je završila u mreži - 0:1.

Na isteku prvih pola sata igre, Rajkovićeva mreža se još jednom zatresla. Ponovo prekid, ovoga puta slobodan udarac iskosasa leve strane u visini kaznenog prostora, centaršut Nejmara, lopta preleće sve igrače u kaznenom prostoru i završava u mreži - 0:2.

Pokušali su domaći početkom drugog poluvremena da učine nešto više, ali kada je u 74. minutu isključen Munetsi zbog oštrog starta nad Veratijem, bilo je jasno da Rems više nema šansi za preokret.


Sam finiš meča obeležio je sukob Predraga Rajkovića sa Mbapeom i Nejmarom.
-
-
Sve se dogodilo kada je u kaznenom prostoru Remsa Mbape sklonio loptu koju je Rajković trebalo da ispuca. Naš golman je potom s leđa prišao Mbapeu, odgurnuo ga, a Mbapeje završio na zemlji.

Odmah zatim Nejmar je pritrčao Rajkoviću u želji da se sa njim obračuna, a srpski golman je sve to ispratio uz ironičan smeh.

U nadoknadi vremena, još jedna zanimljiva situacija. Mbape je bio u prilici, nije uspeo da savlada Rajkovića, a onda je odbijenu loptu u padu rukom sproveo u mrežu, što naravno, nije bilo priznato kao gol.

Do kraja još jedna odlična Rajkovićeva intervencija,ostalo je 3:0 za PSŽ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMK
Thursday, 23.01.2020
16:49

Bojim se da ce Mbape da propadne ako jos malo ostane u PSG, pogotovo pored Nejmara...