Rajko primio tri gola, Makabi se oprostio od titule

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.04.2018.
22:14
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Makabi oprostio se od šampionske titule u Izraelu nakon novog poraza, a pitanje je hoće li tim Predraga Rajkovića uopšte igrati u Evropi naredne sezone.

Epa-Efe/Atef Safadi
Epa-Efe/Atef Safadi

Povezane vesti

Fudbaleri Makabija doživeli su u ponedeljak veče četvrti uzastopni poraz u plej-ofu izraelskog šampionata čime su se praktično oprostili od borbe za titulu.

Beitar iz Jerusalima savladao je tim našeg Predraga Rajkovića rezultatom 3:2 (3:1) ostavivši tako najtrofejniji izraelski klub na četvrtoj poziciji plej-of tabele sa 12 bodova zaostatka za vodećim Hepoelom.

Poslednjih petnaest minuta u prvom poluvremenu odredili su konačan ishod meča jer je u tom periodu Beitar postigao tri gola i trasirao put ka pobedi.

Makabi je na startu drugog poluvremena uspeo da dođe do drugog gola i da unese neizvesnost u završnicu utakmice ali ipak nije uspeo da izbegne poraz.

Predrag Rajković je na terenu proveo svih 90 minuta i na konto dodao još tri primljena gola što znači da je na poslednja četiri meča čak deset puta vadio loptu iz mreže.

Kod vodećeg gola Beitara Rajković je primio gol iz slobodnog udarca u svoj ugao i tu je možda trebalo bolje da interveniše, dok kod druga dva pogotka domaćih nije mogao da uradi ništa.

Šest kola pre kraja izraelskog prvenstva Makabi zauzima četvrto mesto na tabeli sa 55 osvojenih bodova, dok prvoplasirani Hapoel Ber Ševa ima 12 bodova više i do kraja će verovatno samo Beitar moći da ugrozi lidera.







Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ja opet Ja
Monday, 16.04.2018
23:55

Je l prati neko kako bran7 Rajko? Je l opravdava onaj talenat koji je imao?

avatar
chaki
Tuesday, 17.04.2018
12:36

Pratim stalno upravo zbog njega izvestaje, i bude uglavnom najbolji u timu,primili su bili najmanje golova pre te utakmice,al dzaba i bufonu bilo sve da nije imao godinama dobru odbranu ispred sebe

avatar
Vanja Grubač
Monday, 16.04.2018
22:26

Kako dodje na naplatu Terzin marketing sa sklanjalicama....Još da ga u Rusiju vode ,zaslužio je hahaha.

avatar
chaki
Tuesday, 17.04.2018
12:34

Pre te cetiri utakmice primili najmanje golova,i bolji od stojkovića kada je imao 22 godine sigurno