Rafa se oprašta od Njukasla, već dva imena u igri za njegovo mesto

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.02.2019.
11:45
Izvor: Sportske.net

Špancu ističe ugovor, sva je prilika da ga neće produžiti.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Rafa Benitez i ove sezone obavlja dobar posao sa ekipom Njukasla, sakupio je tri godine na klupi "Svraka", ali mu uprava često nije izlazila u susret.

Tražio je godinama pojačanja, uglavnom ih je dobijao na kašičicu, ove zime je uspeo da pojača tim Migelom Almironom, kojeg je želeo, ali je pitanje da li bi to moglo da ga ubedi da ostane duže.

On će tražiti od uprave da mu obećaju pojačanja, kako bi mogao da se bori za nešto više osim opstanka, a ako mu ne izađu u susret, jasno, napustiće "Sent Džejms Park" po isteku saradnje narednog leta.

Već se pominje i ko bi mogao da ga nasledi na klupi "Svraka", prvi kandidat je bivši trener Liverpula Brendan Rodžers, koji već neko vreme predvodi škotski Seltik sa velikim uspehom.

Pojavilo se još jedno ime, u pitanju je američki stručnjak Dejvid Vagner, koji je sve do ove sezone uspešno predvodio Hadersfild.

Kum trenera Liverpula Jirgena Klopa dobio je otkaz sredinom tekuće sezone usled serije loših rezultata, ali je sa "Terijerima" tokom prethodnih godina odrađivao odličan posao.

Dakle, ukoliko Rafa reši da napusti Njukasl, na klupi "Svraka" bi mogli da ga naslede Rodžers ili Vagner.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stratford
Saturday, 09.02.2019
13:18

Ne vidim zašto bi Rodgers iz Celtica gdje ima solidan budžet i primat u domaćem prvenstvu, te šansu za plasman u Ligu Prvaka, došao u Newcastle da se nateže s budalom Ashleyem