Rafa: ''Podrška Benzemi''

Autor: Beta Beta
utorak 01.12.2015.
16:07
Izvor: Beta

Trener Real Madrida Rafael Benites pružio je danas podršku svom fudbaleru Karimu Benzemi, kog je ranije danas premijer Francuske Manuel Vals kritikovao i kazao da bi trebalo da bude izbačen iz reprezentacije ukoliko se dokaže da je kriv u aferi oko ukrade

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Premijer Francuske Manuel Vals ranije danas je za radio "Evropa 1" izjavio da bi Benzema trebalo da bude izbačen iz reprezentacije Francuske ukoliko bude proglašen krivim zbog ucenjivanja saigrača iz nacionalne selekcije Matijea Valbuene u aferi oko ukradenog intimnog video zapisa.

"Karim je sjajan čovek i ja ga podržavam. Oduševljen sam i time kakav je fudbaler. Siguran sam da je on jedan od najbitnijih igrača u našem timu", rekao je Benites.

"Benzema svojom igrom i kvalitetom koji poseduje doprinosi kvalitetu ekipa. On omogućava svima oko sebe da budu još bolji na terenu. Još jednom ponavljam, Benzema ima podršku svih u Real Madridu", rekao je Benites.

Na pitanje novinara zašto Benzema na poslednje dve utakmice Reala nije bio nosilac igre, Benites je rekao da je Benzema dugo bio povređen i da je potrebno vreme da se vrati u formu.

"Tek je izašao iz povrede posle dugog odsustva sa terena. Potrebno je vreme da povrati formu od ranije. Najbitnije u ovom trenutku je da se koncentriše na fudbal", rekao je Benites.

Francuski sud pokrenuo je 31. jula postupak protiv više osoba "za ucenu i učešće u zločinačkom udruživanju u cilju pripremanja krivičnog dela".

Početkom novembra Benzema se predao policiji u Parizu zbog saslušanja i navodno priznao da je bio posrednik između Valbuene i jednog od ucenjivača koji mu je prijatelj iz detinjstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 02.12.2015
10:29

Ako je kriv ja bih ga izbacio iz kluba odmah sutradan, jednostavno iz principa, a posle kakav ogd bio igrac nece ga mnogi hteti, jednostavno postoje bitnije stvari, a ne samopare.

avatar
Pcela ubica #13
Tuesday, 01.12.2015
19:23

Ne bih da vredjam ali smatram da je najgori trener danasnjice

avatar
Admini jebi te se!
Tuesday, 01.12.2015
21:33

Ne vredjas u pravu si.

avatar
srecko sojic
Tuesday, 01.12.2015
19:07

Zasto nije bila nijedna vest o sinocnim nagradama spanske primere