Radovanović: "Na opstanak mislimo, o Evropi sanjamo"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 14.12.2015.
14:00
Izvor: Sportske.net

Srpski vezista igra u odličnoj formi u seriji pozitivnih rezultata Kjeva.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Fudbaleri Kjeva uspešno koračaju u novoj sezoni i zauzimaju desetu poziciju, a jedan od najstandardnijih igrača kluba iz Verone je Ivan Radovanović.

Kjevo je u nedelju savladao Atalantu i to je bila treća pobeda na poslednje četiri utakmice. Srpski fudbaler smatra da njegova ekipa zaslužuje mesto koje trenutno zauzima.

"Malo ko je u klubu očekivao da ćemo osvojiti 22 boda posle 16 utakmica. Igramo dobro od samog početka, pa ova pozicija na tabeli i nije veliko iznenađenje. Iako nismo mnogo daleko od te pozicije, mi trenutno ne razmišljamo o Evropi. Naš cilj je pre svega opstanak u ligi.", rekao je Radovanović.

27-godišnji vezista ne krije da je meč protiv Atalante za njega bio poseban, pošto je u tom klubu proveo jedan veći deo svoje karijere.

"Kada igram protiv Atalante, to je utakmica puna emocija za mene.  Zahvalan sam im što su me doveli u Seriju A pre skoro decenije, mada mislim da za šest sezona, koliko sam bio član kluba iz Bergama, nisam dobio pravu šansu i često su me slali na pozajmice.", smatra Radovanović.

Radovanović je propustio nekoliko prvih kola zbog povrede, ali je posle toga bio redovan u startnoj postavi trenera Rolanda Marana.

"U potpunosti sam se oporavio od povrede koju sam zadobio u prvom kolu. Sada imam kontinuitet i ekipa ima rezultate i to je najbitnije.",
kaže Radovanović.

U narednom kolu Kjevo gostuje Fiorentini i taj meč je na programu u nedelju, 20. decembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke