Radonjićev saigrač se seli u redove najprijatnijeg iznenađenja Premijer lige?

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.04.2019.
17:01
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je sve oduševila pronašla je pojačanje u Francuskoj.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Vulverhempton Vonderersi su minule sezone osvojili Čempionšip, da bi ove oduševili sve svojim igrama u Premijer ligi, pogotovu protiv najjačih ekipa.

Trenutno su osmi sa 47 bodova, sasvim su sigurni u sredini tabele, igraju zaista sjajan fudbal pod Nunom Espiritom Santom i ambiciozna uprava je najavila borbu za trofeje u narednim godinama.

Nema sumnje da će se dobro pojačati ovog leta, a jedna od velikih želja "Vukova" je vezista Olimpik Marseja Morgan Sanson.

Ovaj 24-godišnji Francuz je veoma cenjen u domovini, ove sezone je na 29 nastupa za ekipu sa "Velodroma" upisao četiri gola i tri asistencije u Ligi 1, a u klubu je od januara 2017. godine, kada je za devet miliona evra stigao iz Monpeljea.

Sada se njegova vrednost procenjuje na 25 miliona evra, mada "L'Ekip" prenosi da će Marsej tražiti i koji milion više, zainteresovane strane bi najverovatnije mogle da ga dobiju za 30 miliona evra.

Podsetimo da su Vulvsi nedavno potrošili 32 miliona evra za otkup ugovora Raula Himeneza, koji je letos stigao na pozajmicu iz Benfike, tako da je troškaranje već počelo, a nema sumnje da će se ubrzo i nastaviti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke