Radomiru za rođendan, Atletiku derbi, Barsi problemi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.11.2020.
22:55
Izvor: Sportske.net

Kumanu ne ide najbolje gašenje požara, Barselona poražena od Atletika! Ter Štegenove avanture došle glave Kumanu.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Duel Barselone i Atletika imala je i lepu uvertiru na našem sajtu od strane autora Milovana Longinova koji se prisetio Antićevog rođendana koji je trebalo da se proslavi baš danas, kada se sastaju njegova dva tima.

Više o specijalu koji smo vam pripremili i koji ćete moći i sutra da čitate OVDE.

Ipak, onaj njemu draži je pobedio, Atletiko je stigao do pete vezane pobede u prvenstvu, samim tim i do vrha Primere (koji deli sa Sosijedadom, ali sa utakmicom manje), dok Barseloni predstoje nove muke da se oporavi od slabog starta u Primeri.

Tim Dijega Simeonea je slavio sa 1:0, a jedini gol smo videli u nadoknadi prvog poluvremena.

Tada je došlo do velike greške Ter Štegena, izleteo je glavom bez obzira, Karasko je stigao pre njega do lopte i poslao je u praznu mrežu za veliku pobedu svog tima.

Prethodno u prvom poluvremenu je bilo šansi, po nekoliko na obe strane i ne bi bilo nezasluženo i da je Barselona vodila nakon prvih 45 minuta.

Grizman na jednoj, pa Saul na drugoj strani su promašivali, a onda i Ljorente pogađa prečku u 12. minutu.

Sve do kraja prvog dela igre nije bilo zanimljivosti, a onda Mesijev udarac brani Jan Oblak. Završetak poluvremena ste već pročitali.

baner

Nastavak donosi još zanimljivih situacija i par dobrih intervencija Jana Oblaka koji je i junak svog tima. Prvo je zaustavio udarac Klemena Lenglea, a onda je u 82. minutu odbranio i šut Antoana Grizmana.

Ispostavilo se da je taj udarac bio i poslednja ozbiljnija pretnja Barse na ovom meču, Atletiko je daleko zadovoljniji napustio teren.

Pored samog poraza, Kumana će boleti glava zbog povrede Pikea koji je morao da izađe sa terena početkom drugog poluvremena, u pitanju je povreda kolena koja nikako nije bezazlena i čekamo izveštaje lekara kako bismo saznali dokle će odsustvovati.

Ono što svakako valja napomenuti jeste i činjenica da je Simeone po prvi put u karijeri u Primeri pobedio Barselonu.

Da li je ovo ta sezona za titulu?
   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 22.11.2020
10:43
avatar
deki trbic
Sunday, 22.11.2020
10:18

Busi ahahahahahah busi ahahahahahah 😅🤣😂

avatar
fadsasdfads
Sunday, 22.11.2020
02:01

Kakav masterklas skracenog jel ste gledali? 😂

avatar
Mirjevac
Sunday, 22.11.2020
00:50

Prica se da ce Simeone da ide iz Atletika, i Barca je resila da ga pusti da jednom pobedi Barcu! Barca pustila Simeonea da pobedi da nebi otiso a da nije Barcu pobedio!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 22.11.2020
00:29

Nismo imali sut o okviru protiv ove Barcelone , toliko smo jaki

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 22.11.2020
00:58

Nikog nije briga za vas, toliko ste nebitni

avatar
Sale Internazionale
Sunday, 22.11.2020
02:26

Ali dao Morata 3 gola iz ofsajda, i to se ubraja u neku racunicu :D

avatar
Bádr Hari
Sunday, 22.11.2020
00:08

I bolje što odmah ne objavljujete komentare da i ja malo odmorim od lupanja minusa sa svojih 50 profila. Može da prođe 2 dana nije problem. 😂😂😂

avatar
MunzeKonza
Sunday, 22.11.2020
00:21

Cek, cek... Na svakoj vesti Reala prozivas za sudije i ne znam ni ja sta. A da te pitam, posto si ti "profi" sto se tice fudbala, sta ovo bi, gde je tvoj Mesi?

avatar
Amalainter
Sunday, 22.11.2020
08:59

Tvoj idol Mesi je jos jednom pokazao da je najbolji.. 😂

avatar
Bádr Hari
Sunday, 22.11.2020
01:23

Sudije ga sprečile da postigne gol. 😂

avatar
NeOs
Sunday, 22.11.2020
00:06

Vrati se Valverde, sve ti je oprosteno !

avatar
P. S.
Sunday, 22.11.2020
00:05

Dobar je to rezultat sa obzirom da Grizman ne zna gde se nalazi, da Dembele ne postoji na terenu (što je i bolje negoli da poklanja lopte Atletiku), da S. Roberto konstantno igra uprkos činjenici da ne bi smeo da se nalazi na terenu, da Pedri nije dorastao ovim utakmicama, da se De Jong vrti sa loptom neznajući šta bi sa njom, da je Pjanić zapravo Rakitić v2.0, da je Kutinjo proveo više od pola utakmice na klupi, da Dest ne bi ni ušao u igru da se Pique nije povredio, da su od Messija ostali samo dobri pasovi i/ili centaršutevi (što je u većini slučajeva isto kao da je izbacivao lopte u aut) te da su svi pokušaji napada išli kroz sredinu i to Atletikove odbrane. I oni retki šutevi ka golu Oblaka lako su izblokirani, svi do jednog.

Drugim rečima niti ko igra kako treba niti ko može da igra, a sa druge strane Felix, Koke, Saul, Tripie, Karasko znaju šta bi sa loptom, ali su bili zadovoljni i minimalnom pobedom. Realnost je da je Atletiko (i ne samo Atletiko) u ovom trenutku daleko bolje ekipa. Bolje od prikazanog ova Barsa ne može, to je maksimum. Koga budu mogli da pobeđuju ovakvom i lošijom igrom pobeđivaće, od ostalih će gubiti i to je realnost.

Tužno je gledati ovakvu Barsu, ali to je sasvim logična posledica svega što je punih 6 godina radio Bartomeu dok su se svi pravili blesavi.

avatar
zeks
Sunday, 22.11.2020
00:04

Zasluzen poraz, ter Stegena ne treba kriviti jer je spasao previse puta pre ovog. Dembele jedini zasluzuje prelaznu ocenu, samo se on trudio danas

avatar
Bojan100
Sunday, 22.11.2020
00:00

Mozda sam ja ljut , mozda sam i ostrascen , mozda nisam realan , ali ovde trener treba da ide , Messi treba da ide , zahvaliti se Grizmanu , Pikeu ... trinkao moze u las palmas , pedri moze u seltu , ako ih i tamo jos hoce ... ovo je jedna obicna sprdacina od ekipe koja aj sto nema kvalitet , ljudi ne zele da igraju , svako ko ne zeli da igra , nek ide !

avatar
P. S.
Sunday, 22.11.2020
03:43

Možda si malo više ljut i ostrašćen pa ne vidiš da se svi oni, osim Messija, trude maksimalno koliko mogu, a to je duplo više negoli u najvećem delu prošle sezone, pogotovo od restarta do kraja. Od ovoga više ne mogu, a što se više trude to više pokazuju da je skoro svima pre mesto u Majorci, Leganesu i Las Palmasu negoli u Barsi.

Ovaj trener, kao i trojica njegovih prethodnika, nikada nije ni trebao da dolazi, ali sam prilično siguran da ni Klop ne bi mogao od Dembelea i Grizmana da napravi ozbiljne, a kamoli dobre igrače. Pored njih Pedri, Trinkao, S. Roberto, Firpo, Arauho, Alenja, Brajtvajt, Umtiti su igrači za segundu, Pique, Alba i Busquets za penziju, Lengle i Pjanić za Osasunu i Eibar, De Jong za Sevilju ili Valensiju, Messi za City. Ostali su Ter Štegen kao standardni i dovoljno dobar, Kutinjo kao vrlo dobar kada tim igra dobro, Dest od koga bi mogao biti dobar desni bek, Fati kao vrlo dobar za utakmice kojima fizički može da odgovori i Puig za vrlo mali broj utakmica za koje njegovih 45kg ne bi bili prepreka.

Dakle imaš 0 trenera i 5 od 25 igrača za teren i klupu i gle čuda da ovako igraju.

avatar
Bádr Hari
Saturday, 21.11.2020
23:59

Pa svirajte penal da mom idolu Messiju bude lakše. :D

avatar
Bádr Hari
Saturday, 21.11.2020
23:59

Da je igrao moj idol Messi druga priča bi bila. :D

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 21.11.2020
23:58

Ma bartomeu i uprava su krivi sto barsu svaku jacu utakmicu nakantaju i sto ih ponizava ko stigne u evropi, ko li je sad kriv? Verovatno sudija. Nego zna li ko kada je madjionicar mesi poslednji put dao gol na nekoj jacoj utakmici, usavrsio je ovaj trik nestajanja

avatar
MunzeKonza
Sunday, 22.11.2020
00:19

Ne zovu ga dzabe madjionicar. :D

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 22.11.2020
00:59

A i ovaj njegov najveci fan na sajtu je takodje pravi madjionicar, udari 20-40 minusa za par sekundi, magija hahahahahaah