Rađa ruši šampionske ambicije Intera: "Tretirali su me kao prosek!"

Autor: Beta Beta
nedelja 26.01.2020.
16:17
Izvor: Beta

I pored toga, Belgijanac pun poštovanja prema "neroazurima".

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaler Kaljarija Rađa Naingolan rekao je danas da su ga u Interu tretirali kao "osrednjeg igrača", ali i da uprkos tome ima poštovanja prema svim članovima italijanskog kluba.

"Izuzetno poštujem navijače Intera i sve svoje bivše saigrače, ali osećam da su se ophodili prema meni kao prema osrednjem igraču. Želim im sve najbolje u budućnosti", rekao je Naingolan, prenose italijanski mediji.

Kaljari i Inter su danas remizirali 1:1 u 21. kolu Serije A, a izjednačujući gol postigao je upravo Naingolan koji je na pozajmici u Kaljariju.

On je rekao i da je njegov tim zaslužio više od jednog boda u ovoj utakmici.

"Mislim da smo od početka igrali dobro. Samo smo došli ovde da bismo igrali fudbal i to smo i uradili", kazao je Naingolan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dzaus81
Monday, 27.01.2020
00:00

Nisi ti ni prosjek, ti si pijanac...

avatar
petar8
Tuesday, 28.01.2020
17:32

Dao bog da ja budem takav pijanac kao on

avatar
Ronaldinjo_10
Sunday, 26.01.2020
20:28

Ko god je ozbiljno mislio da Inter može da se domogne titule ove sezone, taj nema pojma. Prosečna ekipa

avatar
Japanac
Sunday, 26.01.2020
18:30

Za njima su Vecino i Galjardini bolji... 🤦🏼‍♂️

avatar
Brat Rodrigoo
Sunday, 26.01.2020
18:30

Ti si, Rađa prijatelju, došao kao veliko pojačanje iz Rome. Rome iz koje si, kako sam kažeš, otišao zbog nepoštovanja, a onda si u Interu najtoplije dočekan. Svi su mnogo očekivali od tebe i vjerovali u tebe, od navijača do Spaletija. Međutim, ti si od početka bio nespreman, konstanto povrijeđen ili rovit, sa viškom kilograma, jedino si malo proigrao na kraju sezone. Ti, u glavi i mislima, nikad nisi ni bio u Interu. Tvoj fokus je neđe drugo bio. Niko o tebi nije mislio kao o prosjeku, Konte te je želio, a mislim da ni uprava i čiko Marota ne bi makli igrača kojeg trener želi jer misle da je prosjek, već zbog nekih drugih stvari. Meni si mio igrač i vazda ćeš biti, ali nemoj ovu priču da te zamolim, dosta je bio gol, ne staj nam još višu na muku. Toliko da ti rečem, brate Rađa, znam da čitaš sportske :)