Radinov prvenac u Kazahstanu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.04.2018.
15:35
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji član beogradskog Partizana Milan Radin postigao je u nedelju prvenac u dresu Aktobea kojim je overio trijumf svog tima u duelu sa Kajzalžarom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Klub za koji u tekućoj sezoni kazahstanske Premijer lige nastupaju čak trojica srpskih fudbalera stigao je danas do druge pobede u šampionatu.

Aktobe je kao domaćin savladao Kajzalžar rezultatom 2:0 (1:0) u okviru 7. kola kazahstanskog prvenstva i tako izašao iz minusa sa kojim je započeo sezonu.

Zbog kazne kazahstanske fudbalske federacije Aktobe je u novu sezonu ušao sa -6 bodova, tako da je tek nakon današnje pobede uspeo da izađe iz minusa i trenutno je poslednji na tabeli sa dva osvojena boda.

Vodeći gol za Aktobe postigao je Abat Ajmbetov u 31. minutu utakmice, dok je konačan rezultat postavio Milan Radin sedam minuta pre kraja.

Bivši fudbaler Partizana tako je stigao do prvenca u dresu Aktobea na svojoj petoj utakmici, a danas su osim Radina za domaći sastav nastupili još Saša Marjanović i Aleksandar Simović.

Pobedu u okviru 7. kola kazahstanskog prvenstva ostvarila je i Astana koja je na svom terenu savladala Tobol golom Patrika Tvumasija.

Đorđe Despotović upisao je još jedan nastup za aktuelnog šampiona Kazahstana. Bivši fudbaler Crvene zvezde na terenu je proveo poslednjih 20 minuta.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke