Raća pogodio protiv Borusije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
20:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Genčlerbirligija savladali su Borusiju iz Menhengladbaha u prijateljskom susretu igranom u Antaliji a srpski internacionalac Radosav Petrovic postigao je pogodak u trijumfu turskog tima.

genclerbirligi.org.tr
genclerbirligi.org.tr

Povezane vesti

Turski Genčlerbirligi savladao je Borusiju iz Menhengladbaha rezultatom 4:2 (2:1) u prijateljskoj utakmici koju su dve ekipe igraje u Antaliji.

Reprezentativci Srbije Duško Tošić i Radosav Petrović odigrali su po 90 minuta a Petrović je odličnu partiju krunisao četvrtim pogotkom za svoj tim.

Strelci za Genčlerbirligi bili su Stanču (2), Čelik i Petrović, dva gola za bundesligaša postigao je mladi Marlon Riter.

Genčler je rano poveo sa 2:0 golovima Stančua, u akciji za prvi gol učestvovao je Petrović, Borusija je smanjila do poluvremena. U nastavku je Čelik postigao gol za 3:1, Riter za 3:2 i na kraju Petrović, udarcem sa ivice šesnaesterca, postavio konačan rezultat.

I jedni i drugi pripremaju se za nastavak sezone, Borusija iz Menhengladbaha je polusezonu u Bundesligi završila na četvrtom mestu, Genčlerbirligi je u turskoj Superligi osmi na zimskoj pauzi.

U prvom kolu prolećnog dela turske Superlige Genčlerbirligi će dočekati ekipu Bešiktaša, do tada će odigrati i test utakmicu sa rumunskom Univerzitateom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke