Pulišiću dogorelo, pala i suza protiv Kanade!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 17.10.2019.
20:06
Izvor: Sportske.net

Američki superstar se nalazi pod velikim pritiskom.

AP Photo/Mark Zaleski
AP Photo/Mark Zaleski

Povezane vesti

Mladi krilni igrač je postao glavna meta interesa kada se saznalo da će Čelsi pokušati da odmeni Edena Azara sa bivšim igračem Borusije Dortmund. Pored toga što mora ispuniti velike "kopačke", mladi Amerikanac je i papreno plaćen, "milioneri su inkasirali šezdeset miliona evra.

Ipak Frenk Lampard ima druga rešenja na njegovoj poziciji, a povratkom Hadson-Odoija šanse Amerikanca su sve manje i manje. Ove sezone je odigrao sedam utakmica na kojim je zabeležio četiri asistencije, ali dvadesetjednogodišnjak retko koju utakmicu počeo u startnoj postavi.

Za vreme pauze imao je nastupe za selekciju SAD, ali duel protiv Kanade je napustio posle samo šezdeset minuta što je delovalo kao kap koja je prelila čašu u lošem početku sezone za američku senzaciju.

Reakciju Pulišića možete videti OVDE, Kanada je na pomenutom meču slavila sa 2:0, igrač Čelsija je imao par odličnih prilika tokom meča koje nije uspeo da iskoristi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 18.10.2019
07:43

Pulisic i Hudson Odoi su novi Duff i Robben,Abraham novi Drogba a Mount Lampard.Celzi zajedno sa njima i sa igracima poput Barkleya,Kovacica,Jorginha,Loftusa,Kantea,Emersona,Tomorija ,Zoume,Kepe ce ponovo biti na vrhuncu.Lampard radi dobro smjenu generacije i pravi mocan Celzi kao iz vremena generacije Drogba ,Lampard,Terry.Stvar je u tome da Lampard kao legenda kluba zasluzuje duzi kredit da to sve izgradi i nadam se da ce Abramovic dati Lampardu vise vremena od ostalih trenera da stvari sprovede u djelo.Sistem rezultati tim se ne sastavlja preko noci i Kloppu je trebalo dosta godina tako da pred nama je vjerujem perspektivna buducnost.