Pucaju stative na "Kamp Nou", Real nadomak izjednačenja!!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 28.10.2018.
17:44
Izvor: Sportske.net

Sjajni Marselo je smanjio prednost Barselone, a onda...

EPA-EFE/TOMS KALNINS
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Povezane vesti

Real Madrid je otišao na pauzu sa dva gola zaostatka, ali izgleda da je Lopetegi uspeo da motiviše svoje momke i da daju sve od sebe do kraja meča, pa možda on i ostane na klupi kraljevskog tima.

Isko je vrlo dobro prošao po desnoj strani, uspeo je dobro da ubaci loptu, nastao je totalni haos u Barseloninom šesnaestercu, a Brazilac Marselo je ostao hladnokrvan, primio loptu, izbacio Pikea i postigao gol. Igrao se 50. minut, a gol možete pogledati OVDE.

On je na taj način prepolovio Barseloninu prednost. Samo par trenutaka nakon toga, Real je na krilima ovog gola odmah krenuo po novi, Luka Modrić je u 56. minutu pogodio stativu. Svi su zanemeli na "Nou Kampu", Ter Štegen je ostao ukopan u mestu, ali Real nije imao sreće da nakon samo 11 minuta u drugom delu igre već izjednači rezultat.

Samo par minuta kasnije, velika šansa na drugoj strani, akrobatskim potezom Suarez je uspeo da uputi udarac sa samo par metara ka golu Reala, prevario je Kurtou, ali je poput Modrića pogodio stativu.

Rasplamsala se igra u nastavku, Real je krenuo na sve ili ništa, videćemo hoće li fudbaleri uspeti da spasu Lopetegija ili će Barsa iskoristiti otvoreniju igru "Los Blankosa" i zadati im završni udarac.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke