PSŽ stao uz Nejmara

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.09.2020.
22:22
Izvor: Beta

Tema o kojoj će se tek pričati u Francuskoj...

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen snažno je danas podržao tvrdnje svog igrača Nejmara da ga je defanzivac Olimpika iz Marseja vredjao na rasnoj osnovi tokom prvenstvene utakmice. 

Pari Sen Žermen je naveo da se raduje istrazi koje će sprovesti Fracuska liga o dešavanjima na utakmici koja se sinoć igrala na Parku Prinčeva.

Sudija je pokazao 17 kartona, od kojih pet crvenih zbog tuče igrača u nadoknadi vremena.

Osim Nejmara, koji je udario u glavu defanzivca Olimpika Alvara Gonzalesa, isključeni su njegovi saigrači Leandro Paredes i Lajvin Kurzava, kao i fudbaleri marsejskog kluba Žordan Amavi i Dario Benedeto.

Kada je izlazio sa terena Nejmar je rekao četvrtom sudiji da ga je Gonzales vredjao na rasnoj osnovi. On je posle toga istu izjavu ponovio u kameru, a zatim je na društvenim mrežama napisao da žali što nije Gonzalesa udario u lice.

Olimpik je sinoć pobedio sa 1:0.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 14.09.2020
23:43

Veoma pokvaren igrac pun prljavih poteza koje je pokazao u ovom mecu.ALI ovde su 2 scenarija,jedan je da ga je zaista igrac Marseja vredjao na rasnoj osnovi za sta bi morao da dobije drakonsku kaznu i drugi scenario je da je ovo jedan u nizu Nejmarovih prljavih poteza te ako se ispostavi da je lagao u najmanju ruku mu treba lupiti kaznu od par meseci ne igranja i novcanu kaznu.Na sve treba dodati i onakvu poruku na drustvenoj mrezi koja je u najmanju ruku predmet istrage!