PSŽ sa igračem više dobio derbi, Mbape promašio penal

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.03.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net

Iz kola u kolo, ''Sveci'' su sve bliži još jednoj tituli.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

U Francuskoj je ovog vikenda odigrano 29. kolo, a centralni događaj bio je večerašnji duel Pari Sen Žermena i Marseja na ''Parku prinčeva''.

Iako bez Nejmara i Kavanija, aktuelni šampion je opravdao ulogu favorita i trijumfom rezultatom 3:1 nastavio seriju pobeda u Ligi 1.

Prvo poluvreme obeležile su i dve prinudne izmene u domaćem timu, pošto su zbog povreda morali van terena Alveš i Munije, a zamenili su ih Dagba i Kerer.

Izgledalo je da će ovaj deo igre proteći bez golova, ali tako nije mislio Kilijan Mbape, koji u poslednjim trenucima prvog poluvremena dovodi PSŽ u vođstvo, na asistenciju Di Marije - 1:0

A tek što je počelo drugo poluvreme, usledio je odgovor gostiju preko Žermena, koji je izjednačio na 1:1 posle  dobre saradnje sa Okamposom.

Ipak, nije se dugo čekalo da favorizovani domaćin vrati rezultatsku prednost. To je učinio Di Marija u 55. minutu posle centaršuta Kerera - 2:1.

Sedam minuta kasnije, gosti su doživeli novi udarac, njihov golman Mandanda je isključen zbog igranja rukom van svog kaznenog prostora. Morao je Baloteli da izađe iz igre da bi ušao rezervni golman Pele.

Brojčanu prednost na terenu PSŽ je iskoristio u 66. minutu, kada je raspoloženi Di Marija pogodio iz slobodnog udarca za 3:1, a taj rezultat mogao je da bude promenjen u nadoknadi vremena.


Dodajmo još i da je u poraženoj ekipi u poslednjih petnaestak minuta meča nastupio srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, ali bez značajnijeg učinka na terenu.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke