PSŽ razbio Ren, brine povreda Kavanija!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.11.2016.
22:40
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz prestonice dočekala je Ren u okviru 12. kola francuske Lige 1.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Trijumfovali su Parižani više nego lako na svom "Parku prinčeva", na kraju je bilo 4:0, a moglo je da bude i daleko gore po goste da je Orije bio malo precizniji u dva navrata ili da je sudija video još jedno igranje rukom veziste Rena Želsona Fernandeša.

Pre nego što je zatresao svoju mrežu, švajcarski reprezentativac kolumbijskih korena rukama je zaustavio pokušaj Tijaga Silve, no kazna ga je stigla u 31. minutu kada je levom rukom ugurao loptu u svoju mrežu nakon kornera domaćina.

Na 2:0 je povisio Kavani, više o njegovom golu OVDE, a prilikom pogotka je Urugvajac uspeo i da se povredi te je napustio teren samo par minuta kasnije. Svoje mesto ustupio je Heseu.

"Sveci" su kontrolisali stvari u nastavku, a u 66. minutu je Orije sjajnim udarcem zatreso prečku gola gostiju.

Samo minut nakon toga, domaći dolaze do trećeg gola, strelac je bio Rabio. Mladi Francuz je odlično šutirao sa oko 20 metara, lopta je prevarila Kostila i odsela u mreži.

Četvrti gol na meču bio je delo Marka Veratija. Povukli su domaći jednu kontru, Di Marijin slab pas na drugu stativu je prihvatio Ben Arfa, koji je maestralno uposlio usamljenog Veratija. Italijan nije časio časa, odmah je uhvatio volej, i odmerenim udarcem zatresao mrežu Kostila za svoj drugi gol u sezoni.

Mogao je Tijago Mota da postigne i peti pogodak, ali je njegov udarac glavom sa ivice peterca završio na stativi.

Golove pogledajte OVDE.

PSŽ je trenutno na trećem mestu, imaju isti broj bodova kao drugoplasirani Monako, tri boda manje od Nice koja je na čelu.

S druge strane, odlični Ren ove sezone je sada peti sa 20 bodova iz 12 mečeva.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 07.11.2016
00:06

Mozemo i bez Ibre. Sto je Emeri trazio, to je i dobio. Ubedljiv rezultat, moglo je da bude i katastrofalno po Ren. Precka Silve, dve precke Orijea, stativa Di Marije, dovoljno pokazuje koliko smo bili dominantni. Rabio igracina, postavka, tehnika, gol i asistencija 10-ka. Moura tehnicki savrsen. Di Mariju gol nece, pa nece, ali to ne umanjuje njegovu magiju. Sramota sto nije na listi kandidata za osvajanje zlatne lopte, a tamo se nalaze neki vrlo smesni igraci, ali ne bih da preterujem. Orije najbolji desni bek na svetu, bar u ovom momentu, ni za 200 miliona Barsi, ni bilo kome drugom.

avatar
Monday, 07.11.2016
01:16

Hahahahaha nemoj tako neki junajtedovac rece da je Lingard bolji od Di Marije.

avatar
Monday, 07.11.2016
01:33

Naravno posle Kavanija Mene je narocito impresionirao Moura kakav dribling, kakv pas, tehnicki vrlo potkovan. Sa ovakvim majstorima mora se nesto vise uraditi u LS, zato je i doveden Emeri covek ima njuh za titulu u evropskim takmicenjima