PSŽ preokretom do prvog trofeja u sezoni!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.08.2019.
15:38
Izvor: Sportske.net

Superkup Francuske pripao aktuelnom prvaku.

EPA/YOAN VALAT
EPA/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbaleri Pari sen Žermena slavili su na stadionu u Šenženu protiv Rena u utakmici Superkupa Francuske, na kraju je bilo 2:1 (0:1).

Igrao se 12. minut kada su "Sveci" imali veliku priliku, Tilo Kerer je dobro skočio u kaznenom prostoru rivala, zahvatio je loptu glavom i pogodio prečku.

Samo minut kasnije, akcija na drugoj strani, Burižu centrira sa desnog boka, na pravom mestu se pred golom Parižana našao Unu, koji je bez većih problema matirao Areolu.

Ren je zadržao minimalnu prednost do odlaska na odmor, ali su izabranici Tomasa Tuhela nakon 12 minuta igre u nastavku došli do izjednačenja.

Markinjos je poslao sjajnu loptu ka Sarabiji, ovaj je nesebično progirao Mbapea, koji trese nebranjenu mrežu Rena za 1:1.

Najlepši trenutnak na utakmici dogodio se u 73. minutu, slobodan udarac za PSŽ sa oko 20ak metara iskosa, Di Marija je preuzeo odgovornost i matirao Kubeka za potpuni preokret u Šenženu.

Do kraja nije bilo ozbiljnijih prilika, PSŽ je zadržao prednost i došao do prvog trofeja u sezoni.

PSŽ: Areola, Menije (T. Silva), Kerer, Markinjos (Paredes), Dijalo, Bernat, Sarabija, Verati, Erera (Di Marija), Mbape, Kavani

Ren: Kubek, Morel, Želan, Da Silva, Mauasa, Kamavinga, Lea Siliki (del Kastiljo), Borižu (Gboho), Grenije, Tai, Unu (Boej)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Saturday, 03.08.2019
17:37

Dajte vijest/video kad Mbape izgura Nejmara i ne dozvoli mu da se slika sa ekipom i trofejom :D