PSŽ odlučio, trener će biti Italijan, ali ne Konte?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.03.2018.
11:36
Izvor: Sportske.net

Navijaće svim silama za njegov sadašnji klub, jer je to način da naredne sezone sedne na klupu Parižana!

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Ono što je sigurno, Unaj Emeri će otići iz PSŽ. Neće dobiti otkaz, stvar je elegantnija, ističe mu ugovor, novi nije ponuđen, već je praktično osvojio titulu, ali to nije dovoljno, posle novog neuspeha u Ligi šampiona.

Lista trenera sa kojima pregovara PSŽ je duga, Antonio Konte je jedna opcija, nije sporno da Al-Kelaifi želi Italijana, ali ne bivšeg, već sadašnjeg trenera Juventusa.

Maks Alegri je produžio ugovor sa "Bjankonerima", oni veruju da će ostati, ali priča se da je došlo do zamora materijala. Juve nema konkurenciju u Italiji, i iako Alegri izjavljuje da ima motiv, nova dupla kruna, ili čak "Tripleta" koja mu je dvaput izmicala u poslednje tri godine bi mogle da budu kraj njegovog boravka u Juventusu.

PSŽ je stupio u kontakt sa Alegrijem preko njegovom bivšeg menadžera i prijatelja Alesandra Mođija. Nema pregovora, u pitanju je bila informacija da li je spreman da, u slučaju odlaska iz Juventusa prihvati ponudu PSŽ.

Ona je, kako se govorka, iz snova, Alegri bi zarađivao duplo više u Juventusu, oko 15 miliona evra i zajedno sa Pepom Gvardiolom bio najplaćeniji trener na svetu.

PSŽ veruje da njegov stil, tačnije odnos sa igračima, način na koji ume da bez mnogo buke zavede red u svlačionici mogu da pomire strasti u klubu i među igračima, uz to, Alegri bi mogao da izvuče najbolje iz ekipe, ali i privuče još neko veliko ime u klub.

Juventus će biti nemoćan, ako trener odluči da ode, u klubu imaju stav da ne zadržavaju nikoga ko ne želi da ostane, ali veruju da će Alegri odbiti ponudu i krenuti u proces stvaranja, odnosno podmlađivanja tima, pre svega u odbrani.

Zanimljivo, ove sezone je klub pred njega postavio zadatak, borba za titulu i četvrtfinale Lige šampiona, već je uradio oba posla, pa čak i da Juve ne osvoji ništa, pozicija trenera ne bi bila dovedena u pitanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Saturday, 17.03.2018
15:01

PSZ je lupio glavom o plafon. Mogu po Francuskoj da rade sta hoce ali u Evropi se igra loptom a ne novcem i tu oni zavrsavaju pricu. Njihov sportski sektor se ne razume u fudbal i trose kao dete u prodavnici igracaka.

avatar
Luka Modric
Saturday, 17.03.2018
14:59

Psg bi trebo uzet ancelotija..vec je bio tamo..sad ima jaci tim..win win situacija i za psgni za ancelotija

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
12:54

Ni manjeg kluba, ni boljih trenera...

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 17.03.2018
12:44

Ako je lud da ovo uradi , onda ...