PSŽ - Dva kandidata "beže od Pepa", koga će Nejmar izabrati za trenera?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.11.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net

Možda zvuči ironično, ali nije tako, PSŽ će sigurno dobiti novog trenera, već rade na tome, a jedan od uzroka je Pep Gvardiola.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Glasine o Murinjovom odlasku iz Mančester Junajteda se zahuktavaju, u klubu su zabrinuti iako je Portugalac to demantovao. Ipak, priča se da je on i dalje u sukobu sa klubom zbog nerealizovanih transfer obećanja i da je svestan da protiv ovakvog Sitija nema šanse, ni u godinama koje dolaze.

Zbog toga se spekuliše da bi mogao da ode u Pari Sen Žermen, a sa druge strane, Parižani imaju i rezervnu varijantu, Antonija Kontea.

On je bio na meti "Svetaca" posle odlaska iz Juventusa, čak se priča da se sastao sa njima još u vreme dok je bio na klupi "Bjankonera", što mu Anjeli nikada neće oprostiti.

Na kraju, od toga nije bilo ništa, pa je prihvatio ponudu da bude selektor Italije.

I Konte, slično kao Murinjo smatra da Čelsi ne može da se trka sa Sitijem koji mnogo više ulaže i ne brine o troškovima, tačnije ne postoji zahtev da se klub sam finansira, kao u Čelsiju na primer. Uz to, teški odnosi među "Plavcima" bi mogli upravo da se slome na Konteu, koji je u ratu sa Marinom Granovskajom, a teško da bi mogao da dobije veliki budžet u januaru.

Sa druge strane, osim što je renovirao ekipu, Gvardiola je na pragu dovođenja Aleksisa Sančeza, a želi i Emre Džana, dvojicu igrača kojima ističu ugovori, pa neće ni morati da troši, osim da eventualno dovede još jednog štopera. Sve ostalo je spakovao, što mu već daje prednost i u narednim sezonama.

U svakom slučaju PSŽ će otpisati Emerija, pre svega zbog Nejmara, ali ni sam klub u svetlu problema sa FFP nije siguran u svoju budućnost. Ako i dalje budu imali ovoliko novca, onda su stvari jasne, traže novog trenera, neko prestižno ime, nema sumnje da bi pokušali da uzmu i Zidana, ako on na kraju sezone ili pre, izgubi posao u Realu.

Mnogi, ne uz manjak zluradosti kažu da će o novom treneru odlučiti Nejmar, mada je teško verovati da bi mogao da ospori autoritet Murinja ili Kontea, kao što čini sa Emerijem u ovom trenutku.

Podsetimo, Španac je bio prinuđen da skrati ili nekim danima ukine svoje taktičke video analize jer je Nejmaru bilo dosadno i tražio je da više vremena provodi na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amadeus
Saturday, 11.11.2017
00:42

City celsi psg utd su timovi koji mnogo ulazu u igrace kupuju nenormalno pokupili sve najbolje talente naravno vraca im se to pozicijama na tabeli ali time ubijaju manje srednje klubove otimanjem davanjem novca bez mere milioni kamioni hmm uvesti kao obavezu ispunjenje ugovora do zadnjeg dana bez klauzule plate normalne pa da vidimo ko voli fudbal ovako dodje arapin iskesira za 2 god tim boli glava dzaba vengeru sto sklapa tim kada mu otmu najbolje igrace

avatar
Friday, 10.11.2017
12:33

guardioli je bolje da kupi trofej, dobro po utakmicama bi se reklo i da jesu, oni zakidanje protiv arsenala je moralo biti plaćeno

avatar
mak_juventino
Friday, 10.11.2017
12:31

Glumac upravlja sa plastikom ... Uzivancija

avatar
Friday, 10.11.2017
12:24

Sta vam je bre pa Konte bi prvog izbacio ovog Nejmara kada bi dosao, nakon njega bi iso onaj Mota i ostala kompanija. U suprotnom morao bi se Nejmar povuci a to je malo vjerovatno.

avatar
Amar Zornic
Friday, 10.11.2017
12:17

Pep rutinski istera sve menadzere , poplasili se Sitija . Bas mi zao sto Celzi i Utd ne ulazu po 200 mil vec po 180 XD

avatar
Friday, 10.11.2017
12:04

Kako to da je Konte stalno s nekim u ratu a stalno ostaje na klupi i pobedjuje? Pa ako su igraci ili direktori ljuti na trenera onda ga bojkotuju i on ode. Stvarno ne razumijem :D