PSŽ će imati najbolji tim u Evropi i tri bombe koje će razoriti svlačionicu?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.07.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net

Iako je Tuhel upozorio igrače, na marginama tinjaju dva sukoba, dolazak Bufona, i to pogotovo ako u Pariz stigne Leo Bonući bi dolio ulje na vatru...

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Pari Sen Žermen će sezonu startovati kao jedan od favorita za Ligu šampiona, u to nema nikakve sumnje.

Naime, tim sada već izgleda strašno, ostalo je još da dovedu nekoliko pojačanja, dva iz Serije A, Bonućija koji je sve bliži odluci da se priključi Bufonu, Aleksu Sandru koji bi trebalo da bude levi bek, a planira se dovođenje još jednog veziste pošto se Mota povukao, a Rabio će napustiti kluba.

Otišao je Pastore, na prodaju je Di Marija, oni ne bi bili standardni.

Ali, mediji u Francuskoj kažu da će Tuhel imati dosta problema da drži svlačionicu na okupu. Prvo, Bufon i Bonući neće trpeti Nejmarove ispade, a poznato je da je Bonući hteo da pretuče Danija Alveša u Juventusu.

To je tek početak, Belgijanac Menije smatra da zaslužuje mesto u startnoj postavi i Tuhel je već sa njim razgovartao, desni bek se plaši da će uticaj Nejmara značiti da Dani Alveš ima prednost.

Idemo dalje, problem ostaje na relaciji Nejmar-Kavani.

Nemački stručnjak je upozorio Brazilca da nikakvi sukobi na terenu i van njega neće biti tolerisani, a očekuje da Mbape preuzme ulogu medijatora, izgleda, da iako ima 19 godina, ubedljivo je najzreliji od sve trojice napadača.

Zbog toga, potencijalno najbolji tim u Evropi, ima tri otvorena sukoba, i najmanje dva klana, onaj italijanski, kao i brazilski, koji će biti ipak oslabljen, jer su ostala samo četvorica igrača iz Selesao.

Treći klan, tačnije igrači kojima će smetati ova prepucavanja su Francuzi predvođeni iskusnim Dijarom i Mbapeom, oni uz sebe imaju Munijea, ali i Julijana Drasklera.

Sve ovo je bomba na kojoj sedi Tuhel, ali on se nada da će autoritet starijih igrača, pre svih Bufona i Bonućija, ako stigne u Pariz smiriti strasti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blackmamba24
Wednesday, 18.07.2018
16:29

Zamisli platis igraca 222 miliona i pored toga silna plata i moras da ga upozoravas da ne pravi probleme, pa da je najbolji u univerzumu treba ga oterati, a on nije cak ni u top 4 igraca

avatar
scofield
Wednesday, 18.07.2018
15:39

Sta ima Bufon da ne trpi Neymara, on tacno zna gde je dosao. Da ga ne trpi ne bi dosao. Nego je doso jednostavno da uzme pare i briga ga

avatar
Маркус19
Wednesday, 18.07.2018
14:41

И ове сезоне,Парижани ће освојити само домаће трофеје. Лигу шампиона ни случајно,колико год пара потрошили...

avatar
CZYNWA
Wednesday, 18.07.2018
14:10

Да овај тим води Конте или Пеп, проблема не би било, јер су они апсолутни ауторитет. Не мислим баш да Тухел, који је велики фудбалски зналац, али не баш добар психолог (што је показао у Дортмунду) има толико ауторитета да их уклопи, а уз то је и доста неискусан.

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 18.07.2018
13:46

Prodaju Nejmara i sve probleme rese..
Mbape vec sad produktivniji a bice samo bolji zasto ga gusiti...
Kavani predator i ne treba ga se odricati.
Alves mozda najbolji desni bek u ovim veku ali sa povredom u njegovim godinama kakav moze da se vrati, bolje da pljunu 50m za Pavara da se bori sa Menijeom i kraj.
300+m za Nejmara dovedu Kantea i Marsijala da imaju za roster. Ciste knjige, mir u svlacionici...

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 18.07.2018
16:10

Ko je to spreman da plati 300+ za Neimara?

avatar
magister
Wednesday, 18.07.2018
12:07

Izvor svih problema je - Nejmar. Preplaćen igrač, problematičnog karaktera. Da su pametni, odmah bi ga prodali i našli igrača 5 do 10 puta jeftinijeg, a dobrog (jer i za 20 do 40 miliona može da se nađe sjajan igrač), sa kojim bi TIM bio znatno bolji.

avatar
Boran83
Wednesday, 18.07.2018
11:29

I opet nece osvojiti LS bas zbog toga.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 18.07.2018
11:00

Mbapeu kapitenska traka.