PSV vezao devetu pobedu

Autor: Boban Filipović
nedelja 26.11.2017.
16:29
Izvor: Sportske.net

"Filipsovci" su nastavili da ređaju pobedu, danas su odneli ceo plen iz Roterdama.

Beta/AP Photo/Dmitry Lovetsky
Beta/AP Photo/Dmitry Lovetsky

Povezane vesti

Strašan niz lidera holandskog šampoionata nije uspeo da prekine ni Ekscelzior.

PSV Ajndhoven je slavio na gostovanju u Roterdamu rezultatom 2:1 u 13. kolu Eredivizije.

Ekipa Filipa Kokua je povela posle 13 minuta igre, Matej je postigao autogol. Do odlaska na odmor prednost gostiju je duplirana, strelac je bio Lozano na asistenciju Ariasa. Kolvajk je početkom drugog poluvremena smanjio prednost PSV-a, ali ispostavilo se da je to bio počasni gol.

"Filipsovci" su tako upisali devetu pobedu u nizu, ukupno 12. ove sezone i posle 13 odigranih kola imaju osam poena prednosti u odnosu na najbliže pratioce Ajaks i AZ Alkmar.

Ranije danas, 'Kopljanici' su  "petardirali" fenjeraša Rodu (5:1) na 'Amsterdam Areni', utakmicu je obeležio Džastin Klajvert, upisavši het-trik.

Inače, Roda je povela posle nešto više od pola sata igre, Klajvert Junior je izjednačio do odlaska na odmor, a onda je u nastavku zaigrao De Jong i preokrenuo utakmicu sa tri asistencije. Ajaks je preokrenuo rezultat u svoju korist u 59. minutu golom Kaspera Dolberga, kome je asistirao Neres, minut kasnije Klajvert postiže svoj drugi gol posle prve asistencije De Jonga, koji je do kraja utakmice spojio sa golom De Beka i Klajverta još jednom za het-trik.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke