PSV - Depaj bliži Liverpulu nego Junajtedu!

Autor: Dragan Milosavljević
petak 01.05.2015.
16:33
Izvor: Sportske.net

Veliko interesovanje vlada za veznog fudbalera PSV-a Memfisa Depaja, a u tome prednjače klubovi iz Engleske.

Beta/AP Photo/Dmitry Lovetsky
Beta/AP Photo/Dmitry Lovetsky

Povezane vesti

Fudbalski klub PSV iz Ajndhovena potvrdio je informaciju da su 3 kluba ispred svih kada je u pitanju transfer Memfisa Depaja.

Prema informacijama koje dolaze iz holandskog kluba, Liverpul i PSŽ su u prednosti u odnosu na Mančester Junajted.

Sjajni 21-godišnji fudbaler je najbolji igrač "Filipsovaca" ove sezone i jedan je od najzaslužnijih za to što je titula posle 7 godina opet u Ajndhovenu.

Uprkos činjenici što je na klupi Junajteda Holanđanin Van Gal koji preferira igrače iz "zemlje lala", čini se da je Depaj sve dalje od Mančestera.

To je potvrdio i sportski direktor PSV-a Marsel Brands.

"PSŽ i Liverpul su za korak ispred Mančestera kada je trka za našeg igrača Depaja u pitanju."

"Junajted nas je samo obavestio da je zainteresovan za njega, ništa konkretno nisu uradili." - rekao je Brands.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kufe7
Friday, 01.05.2015
18:23

Logicne su ovakve izjave kada se hoce uzeti što više para za igraca ukoliko ga united bude zelio nece biti problema

avatar
Nikola M.
Friday, 01.05.2015
17:34

Iz ovoga se baš ništa ne može zaključiti, nepotpun tekst, odnosno ta izjava. Po čemu su oni bliži dovođenju Depaja od Junajteda? Da li su uputili ponudu, pa na tome temelje tu tvrdnju? A Junajted nije ni uputio ponudu, po rečima sportskog direktora PSV-a, nego je samo obavestio klub da su zainteresovani za njihovog igrača, pa kako je on onda sve dalje od Junajteda? Možda Junajted čeka početak prelaznog roka, ne bi li uputio ponudu?! Prelazni rok još nije zvanično ni počeo, a ovakve izjave mi deluju samo kao pokušaj da se Depaju digne cena i privuku i uključe drugi klubovi u trku. Sačekajmo zvanični početak prelaznog roka, pa ćemo videti u kom pravcu će se razvijati situacija oko Depaja. Još je rano za bilo kakve insinuacije.

avatar
Pedjaa11
Friday, 01.05.2015
20:55

Je l ti to trazis od novinara da ne pisu spekulacije? Oni ce vazda pisati i izvlaciti recenice iz konteksta jer im je to posao, a i realno je ocekivati da Depaj ode u Mancester.

avatar
Emre Can
Saturday, 02.05.2015
01:36

Pa lepo u tekstu pise,ovaj je izjavio da su PSZ i Liverpul korak ispred Junajteda,iz toga su zakljucili da je Liverpul blizi jer je ovaj to rekao u prevedenom znacenju, ako sam ja 3 koraka ispred tebe na primer, ti si iza mene, to je logicno i ne treba da se pojasnjava...

avatar
Marco Popovich
Friday, 01.05.2015
17:26

Nema on sta da radi u Liverpulu pored srpskog Mesija :D

avatar
Lord Bobinho(Return)
Friday, 01.05.2015
17:16

Pa da oni su uvek tako blizu,i tako daleko odlazi on u Junajted lagano u bolji i veci klub :_)

avatar
Friday, 01.05.2015
19:58
avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 01.05.2015
17:06

Hehe man.untd nije uputio zvanicnu ponudu za depaja kad se to desi bice to brzo zavrseno,sa druge strane mozda van.gal ima druge planove po kojima mu depaj nije potreban ali ako se krene u finansisku trku onda ce u man.untd jer uslove koji mu oni mogu ponuditi liverpul ne moze,mada moje misljenje je da mu je vise potreban igrac tipa firminjo nego depaj,moguce je da di marija ode u psg onda bi se otvorio transfer depaja,ali jos je rano za price o transferima sve su to spekulacije i tim stvarima dizu cjene igracima seleci ih iz jednog kluba u drugi. Ako bude psg ili liverpul onda ce vjerovatno u psg opet ta ls i bolji finansiski uslovi.

avatar
Ramo Mahalbasic
Friday, 01.05.2015
17:24

Mislis Firmino,cita se Firmino,kao sto se i pise,a volio bih radije da Liverpul dovede Firmina,a Depaj neka ide u UTD..

avatar
Ramo Mahalbasic
Wednesday, 24.06.2015
02:45

ostvari se moja zelja da dode Firmino u Liverpul..:D

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 01.05.2015
19:30

Isto misljenje samo u razlicitim klubovima zelimo firmina,gledao sam par utakmica hofenhajma odlican igrac,brz,ima pregled igre asistira i pogadja jedan od boljih pleyeva,davno sam procitao da je dog transfer u man.untd iz hofenhajma,davno je prevaziso ekipu hofenhajma i vjerovatno ce zavrsiti u nekom jacom klubu. Bice ludnica na trzistu ima dosta mladih i talentovanih igraca,sve natpise oko prelazaka uzimam sa rezervom dok se ne otvori prelazni rok sad se samo dizu cjene igracima i opipava puls,koliko sam procito van.gal ce opet imati oko 200 mil za transfere i hoce da napravi tim snova bice lakse pregovarati sa igracima ako se plasiramo u ligu prvaka jer vecini igraca je to uslov zbog toga nam je proslog prelaznog roka propalo dosta transfera.

avatar
Делија_момак
Friday, 01.05.2015
16:57

Даће Бог да дође у Ливерпул :-)

avatar
NIKE
Friday, 01.05.2015
16:55

Sad će on doći u Liverpul i kada odradi ljekarski pregled - Mourinho će ga nazvati telefonom i doći će u Chelsea. Kao što je Willian ispali Tottenham, Salah Liverpoola, Azar i Kejhil Uniteda, - Chelsea im uzme koga god hoće, a ostavi im ono što neće ili što je precijenjeno na tržištu kao (Shaw, LiMarija, Bejl, Ozil, Lamela itd) zna se tko radi najbolji transfer prelazni rok. Ljudi ja sam već otvorio šampanjac i evo polako pijem od Srijede, planiram da počnem sa triježnjenjem od Ponedjeljka - kad će titula biti u našim vitrinama, a Engleska i FA (Fergijeva asocijacija) obojena u plavo, poz za najbolje Sportske.net i sve plavce u Srbiji.

avatar
Аполо
Friday, 01.05.2015
16:46

Ako je blizi Liverpoolu pre MU onda Van Gal definitivno i nije nista uradio na njegovom dovodjenju, to je jedino u sta verujem.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 01.05.2015
17:20

Upravo to van.gal jos nista nije pokreno po tom pitanju jer i sam komentar sportskog direktora psv kaze samo su nas obavjestili da su zainrteresovani mislim da van gal ceka kraj prvenstva da vidi koga ce otpisati i koga dovesti i onda ce krenuti u akciju transfera,po izjavama sve transfere ce zavrsiti do polaska u ameriku,a i logicno psv pumpa malo situaciju i dize cjenu depaju jer objektivno on vredi vise od 20 mil. A sad svi samo pregovaraju nista to jos nije zvanicno vjerovatno ce se jos klubova ukljuciti u trku,van.gal je u odlicnim odnosima sa psv kao i depajom i kad sjedu za stol ako ga bude van.gal htio bice to brzo gotovo.

avatar
Kufe7
Thursday, 07.05.2015
14:08

Jesam ti rekao brate moj , pričitaj dole komentar!

avatar
Kufe7
Saturday, 02.05.2015
10:47

Vjeruj da je ovaj transfer gotov u Unitedovu korist odavno.Još prošlo ljeto je bilo govora da će doći ali je tada Louis obavio razgovor sa Depayom i rekao mu da sačeka još jednu sezonu što je ovaj i učinio , LVG zna njegove kvalitete siguran sam da se i čuo sa njim jer je PSV već kontaktirao , Louis je poznat po tome što medijama neće da kaže ma ni jedan detalj oko transfera ,on to radi tiho sa ljudima u klubu i ja sam siguran ako LVG ga bude želio da je on Unitedov.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 01.05.2015
21:23

Van gal zeli da napravi nove galaktikose ali od man.untd ne sumnjam da ce dovesti vrhunske igrace dali depaj ili firmino ili otamendi ili humels,kavani itd. Njegova zadnja izjava koju su prenjeli engleski mediji je da zeli titulu iduce sezone isto tako ako zeli igrati vaznu ulogu u LS mora dovesti top igrace a i dobit ce 150mil da popuni praznine u ekipi.

avatar
Аполо
Friday, 01.05.2015
20:47

Upravo to, jer ne vidim zasto ne bi kod svog zemljaka presao, a i smesi nam se Liga Sampiona iducu sezonu. Izgleda da cemo morati sacekati kraj prelaznog roka pa da vidimo gde smo i sta smo :)

avatar
Friday, 01.05.2015
19:57

Ako neki tamo Sterling vredi 50 miliona, onda Depaj treba da vredi 100 miliona!

avatar
Literate
Friday, 01.05.2015
16:42

Najverovatnije da je ovo najsigurnije pojacanje koje bi Liverpul mogao da dovede. Sa njim sigurno nece pogresiti. Igraci iz Holandije se dobro i relativno brzo uklopljavaju u PL. A on je jednostavno veoma talentovan i trenutno dobar. Sigurno dosta kvalitetniji od Sterlinga.

avatar
Friday, 01.05.2015
19:56

Da je kvalitetniji od Sterlinga, to jeste, ali da ce u Liverpul, to cemo videti.

avatar
AxweII
Friday, 01.05.2015
21:32

To da je kvalitetniji,,,nije..Sterling mi trenutno ide na zivce al ruku na srce,mladji je i odigrao je dosta vecih utakmica od Depaya..Lako je u Holandskoj ligi dati 30 golova...To sigurno ne bi mogao u EPL...Ajba kada bi ubacili u Holandiji podigao bi i on sebi vrjednost na 35m...Ali treba dici vrednost u EPL.

avatar
Friday, 01.05.2015
16:35

Smarate vise. Necu da pises nista, videcemo leto.

avatar
Friday, 01.05.2015
19:56