Prvo Interovo "finale" u sezoni, kapiten Srbije u nemilosti?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.10.2020.
08:24
Izvor: Sportske.net

Kolarov izgleda izgubio mesto u timu...

EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL
EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL

Povezane vesti

Inter se posle remija protiv Gladbaha na svom stadionu i pobede Šahtjora u Madridu suočava sa moranjem u duelu u Ukrajini. "Rudare" su pobedili sa 5:0 letos u polufinalu LE, ali pričali smo već, Ukrajinci sa svojom gomilom Brazilaca tradicionalno igraju bolje u prvom delu sezone.

Aleksandar Kolarov je izgubio mesto u timu, vratio se Bastoni, igraće protiv De Fraja i D'Ambrosija, nema Sensija, sve oči su uperene u Lukakua.

On je daleko najveća uzdanica tima, čini se da Inter zavisi od njega, a italijanski mediji već meč proglašavaju ključnim za Interove ambicije u Evropi.

Konte ima samo jednu dilemu, levu stranu, Perišić ili čak Ešli Jang kao alternativa. Brozović, Vidal i Barela će bit u vezi, desno je oporavljeni Hakimi, u napadu La-Lu kombinacija, Lautaro uz Lukakua.

Baner

Meč otvara kolo u Ligi šampiona, u timu Šahtjora mnogo bolja situacija sa virusom nego pred senzacionalnu pobedu u Madridu, u timu će biti sedam Brazilaca, Dodo, Tajson, Dentinjo, Markos Antonio, Majkon, Marlos, Tete, Gruzijac Kočolava, Izraelac Manor Solomon, svega dva domaća igrača štoper Kornilenko i golman i kapiten Andrej Pjatov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Kocic
Wednesday, 28.10.2020
15:30

dobar start kolarova. 4 gola preko njega na 3 odigrane utakmice. toliko su primili cele prosle sezone.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 27.10.2020
11:37
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 27.10.2020
09:48

Kolarov realno igra slabo...