Prvi remi Artete, Palas ostaje ispred!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.01.2020.
15:25
Izvor: Sportske.net

Bez pobednika u derbiju Londona.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

U okviru 22. kola Premijer lige ekipe Kristal Palasa i Arsenala su podelile bodove, bilo je 1:1 (0:1).

Prvo poluvreme je bilo prilično dosadno, da nije bilo gola koji je postigao Pjer Emerik Obamejang mogli bismo reći i da je bilo ekstremno loše što se tiče napada i jednih i drugih.

Kristal Palas koji je danas igrao bez Luke Milivojevića zbog onog crvenog kartona u FA kupu je bio baš bezopasan po gol Arsenala u prvom delu igre, dok je Arsenal jedini gol postigao već u 12. minutu utakmice.

U 13. minutu utakmice desila se odlična akcija Arsenala, Lakazet je malo sačekao, pa uposlio Obamejanga koji je bez velikih problema uspeo da savlada protivničkog golmana za 0:1.

To je bilo apsolutno sve vredno pomena u prvom delu igre, a drugi deo je bio nešto zanimljiviji.

Već u 54. minutu utakmice izjednačenje na 1:1. Ne tako osmišljen napad Kristal Palasa je na kraju urodio plodom, rekli bismo da se radi o smušenosti Arsenalove odbrane, na kraju je lopta nekako nakon udarca Ajua uspela da završi iza leđa Lenoa.

Igrao se 65. minut kada je Obamejang napravio očajan prekršaj, startovao je toliko neoprezno da je malo falilo da dođe do preloma noge protivničkog fudbalera Maksa Mejera, pa je dobio crveni karton sasvim zasluženo.

Arsenal se nije povukao, nastavio je da igra kao i do tada iako je imao igrača manje, pa smo očekivali makar još neki gol na današnjoj utakmici što se na kraju nije desilo.

Domaći su imali dobru šansu u 79. minutu kada je Tomkins šutirao i kada je Sokratis uspeo sa gol-linije da izbaci loptu van.

Najveću šansu na ovoj utakmici videli smo u 83. minutu kada je Lakazet dodao do Pepea koji je šutirao i pogodio stativu, a potom je Guaita panterski reagovao i odbranio udarac fudbalerima Arsenala.

Dakle, Arsenal je ostao iza Kristal Palasa na tabeli Premijer lige i to na desetom mestu, na kom će ostati i nakon ovog kola.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 13.01.2020
00:59

Боже сачувај колико су лоши.

avatar
RaZZoR (6xx)
Saturday, 11.01.2020
21:48

Arsenal je u raspadu sistema, bezobrazni Obemejang prica jedno a vidi se da je nezadovoljan situacijom u kojoj se nalazi, bod im je ogroman, Palas je tezak rival kad igra kuci...Arteti trebaju ogromna sredstva da vrati Arsenal samo u top 4 za vece ciljeve moraju reagovat konacno i odresit kesu i dat Arteti rasirene ruke, mada i on mi djeluje izgubljeno, Ezil covjek zaboravio igrat fudal, dzaka, Luiz sve panj do panja...Idealna pojacanja bi im bila Koulibali,Grilsil,Medison, Cilvel mada takve mete su neralne ali ako se rijese Ezila i ostalih zasto ne mogu jednom i oni potrosit 200 miliona iz kase i jos doturit od izlaznih transfera

avatar
mrancic
Saturday, 11.01.2020
19:14

Efekat novog trenera prestaje.Bazirati se na pobedi protiv očajnog Junajteda trajalo je jednu nedelju.Tim koji nema strategijuni filozofju.Jed

avatar
The Bear of Highbury
Saturday, 11.01.2020
17:44

Nije prvi vec drugi , remizirali su sa Bournemouth-m

avatar
Oldboy
Saturday, 11.01.2020
16:48

Tim bez ambicija je Arsen održavao veštački kako je znao i umeo. Sad im je vreme da prodaju klub jer nema više 4 mesta sa 50 mil po prelaznom roku

avatar
Ogist Kont
Saturday, 11.01.2020
16:32

Kristal Palas je ekipa za koju sam oduvek govorio da prikazuje pravo stanje Arsenala. Danas su viđene sve prednosti i slabosti ovog tima. Ipak, poslednjih godina se ne sećam da sam video da Arsenal igra dominantno protiv njih kao u prvih dvadeset minuta danas, pa i pored rezultata mogu reći da se napredak vidi. Martineli je već sad neko koga smatram velikim igračem, pa hvala Emeriju na tome što ga je regrutovao (ukoliko je to bila njegova odluka).