Prva "žrtva" pijace, Valensija ima hitan sastanak!

Autor: Stefan Matić
utorak 06.10.2020.
09:19
Izvor: Sportske.net

Primer kluba kako ne treba.

EPA-EFE/KAI FOERSTERLING
EPA-EFE/KAI FOERSTERLING

Povezane vesti

Dok uprave Mančester Junajteda i Barselone pune novinarske naslove svojom (ne)sposobnošću, koja je eskalirala tokom transfer pijace, možemo reći da je Valensija prošla 'ispod radara'.

Danas se vide i posledice toga, tek postavljeni Havi Grasija, došao krajem jula, zahteva hitan sastanak sa upravom kluba prenosi španska Marka. Španski stručnjak se oseća izdanim i moglo bi doći do raskida saradnje.

Nekadašnjem treneru Votforda su obećana pojačanja - kojih nije bilo, ali je zato veliki broj standardnih prvotimaca otišao.

Valensija je prodala Rodriga, Ferana Toresa, Pareha, Kokelana čak naterala i Garaja da napusti klub kao slobodan igrač dok dolazaka nije bilo. "Slepi miševi" su ove sezone odigrali pet mečeva u novoj sezoni Primere, imaju tek sedam osvojenih bodova uz gol razliku 7:7.

Podsetimo tim je prošle sezone osvojio kup Španije, tim sa "Mestalje" je nastupao i u Ligi šampiona gde je eliminisana u osmini finala od strane Atalante. Jasno da Piter Lim i njegovi saradnici gube kompas u vođenju jednog od najvećeg kluba u Španiji, pitanje je šta će biti posledice.

Baner 5m

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke