Prva velika posledica sloma Sitija, koliko je vremena na klupi ostalo Pepu?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.04.2019.
08:34
Izvor: Sportske.net

Poraz jeste surov, ali mnogi zameraju Gvardioli. Progovorio o svojoj budućnosti!

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Sigurno da je Siti igrao bolje od rivala prethodne večeri, da je kontroverzna odluka, odnosno, po svoj prilici neregularan gol Ljorenta odlučio putnika u polufinale.

Pep Gvardiola je veliki pristalica VAR tehnologije.

"Možda sudija to nije video na snimku, ali VAR je svakako potreban, surovo je ovako ispasti, no nadam se da ćemo imati više sreće u budućnosti", kaže menadžer Sitija.

Sa druge strane, pitanje je šta je njegova budućnost.

"Imam ugovor još dve sezone, planiram da ostanem, ako ne dobijem otkaz", rekao je Gvardiola.

U Engleskoj mu zameraju da je poklonio prvi meč Totenhemu odlukom da izostavi De Brujnea koji je sinoć rasturio "Pevce" i imao tri asistencije.

Međutim, ne treba zaboraviti ni promašeni penal, čini se da je slabiji tim otišao dalje, ali stalno se ponavlja isto, Gvardiolini timovi u završnicama evropskih kupova, to je bio slučaj sa Bajernom, primaju previše golova.

Engleski mediji su sigurni, da ako naredne godine ne osvoji Ligu šampiona, Gvardiola odlazi. Neće dobiti otkaz, kako spekuliše, priča se da će, u slučaju da ne bude ostvaren cilj, evropska kruna, u narednoj godini sam otići. On naime oseća moralnu obavezu posle ogromnog uloženog novca da Siti dovede do evropske titule, međutim, kao i u Bajernu, izgleda da je daleko, i pored toga što bi mogao da odbrani titulu u PL.

Ponudu već sada ima, ali pitanje je hoće li ga Juve čekati do leta 2020. za sada Gvardiola ostaje, ali vrlo je moguće da naredna bude njegova poslednja sezona na klupi Mančester Sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Friday, 19.04.2019
09:11

Opet da vam napisem pa pisite minuse, svako ko misli da je ovo najbolji trener na svijetu malo o zna o ovoj igri. Na kraju statistika kojom falite ovog covjeka igrace protiv njega i vas. Sto treba da mu damo jos da osvoji LS, Ima najjace timove, mozda njemu treba jos 500 miliona aaa?

avatar
G4L
Thursday, 18.04.2019
15:49

Pre svega, gol je bio regularan i sudija je gledao VAR snimak i potvrdio gol. Znam da redakcija voli gospodina koji trenira Mancester Siti ali glupo je omalovazavati gol Ljorentea i zasluzeni prolaz Totenhema u polufinale. Uzgred, Poketino je pokazao svoju klasu sinoc, tako da bolje cestitajte gospodinu Poketinu nego sto pokusavate da operete novi neuspeh gospodina Gvardiole.

avatar
A.Conte
Thursday, 18.04.2019
13:47

Neverovatno je da takav tim ne postigne gol u gostima. Ok, promasili su penal, ali oni su bili skroz bezopasni prvu utakmicu. Isto tako je neverovatno da je tek u 90min uveo De Bruynea, covek je pravi vodja na terenu, zeljan je trofeja i ubija kako igra. Sinoc je unistio Totenhem.

avatar
MarioJ
Thursday, 18.04.2019
10:24

U fudbalu se često desavaa, posebno u kup takmicenjima da ispada bolji tim. Mozemo voliti ili ne Siti ili Gvardiolu, ali on je napravio masineriju od tima. Siti je brutalno jak i uigran. Sinoc su potukli Totenhem ali na kraju ispali. Nadao sam se duelu Barse i Sitija, to su trenutno dva najbolja tima na svijetu. Međutim, osvojili su Supekup Engleske, Karaboo Kup, na dobrom su putu da osvoje FA Kup i Premijer ligu. To je apsolutna dominacija u engleskom fudbalu.

avatar
stankoo
Thursday, 18.04.2019
11:51

Бајерн Минхен Немачка 7:0 Шпанија Барселона. После ове машинерије,Бајерн је велики тренер упропастио;)

avatar
BojanMC
Thursday, 18.04.2019
13:27

Siti je smesan. Nije to nikakva masinerija kad primi onoliko golova prosle godine od liverpula, ove godine od totenhema. Sreca englezi imaju mnogo kupova inace bi ostali bez trofeja ove godine sto je bruka s obzirom na ulaganja.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 18.04.2019
09:26

Ostalo mu je jos da vodi najbogatije iz Italije i Francuske . Dakle,PSG ili Juve su sledece destinacije za ovog "strucnjaka".

avatar
Kico14
Thursday, 18.04.2019
08:58

Imaju priliku da osvoje 3 trofeja ove sezone. Da odbrane titulu u PL sto se nije desilo odavno. Ne bih bas nazvao slomom.

avatar
Stratford
Thursday, 18.04.2019
11:37

Koja tri trofeja?

avatar
Kico14
Thursday, 18.04.2019
19:15

2 kupa i PL. Rado bih ja prihvatio da mi Arsenal ima takve slomove :D

avatar
BojanMC
Thursday, 18.04.2019
13:28

Ahahaha. Osvojice samo neke engleske kupove, englezi imaju toga dosta.

avatar
Poznavalac
Thursday, 18.04.2019
08:45

Sve više mi liči na gubitnika murinja, ide njegovim stopama.. Jedino u barsi je bio odličan, u minhenu ništa posebno i evo i sitiju takodje par godina ništa nije u stanju da napravi u LŠ.

avatar
G4L
Thursday, 18.04.2019
16:00

Bravo! A da ne zaboravimo Siti je osvojio titulu i sa Mancinijem strucnjakom. Iskren da budem, Siti igra na individualni kvalitet Sterlinga, Aguera, B. Silve i De Brujnea zato i deluju tako jako sve i da im je Radovan Curcic menadzer.