Prva Mitrova reakcija posle velikog priznanja - Šta je to očajnički želeo?

Autor: Darko Mitrović
petak 06.04.2018.
10:23
Izvor: Sportske.net

Ovo mu je ujedno i dodatni motiv za finiš sezone, u kojem se Fulam bori za plasman u Premijer ligu.

Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship
Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović proglašen je za najboljeg igrača marta meseca u engleskom Čempionšipu.

Napadač Fulama je u tom periodu postigao pet golova, od ukupno osam koliko već ima na svom kontu, dva meseca posle dolaska u redove ekipe sa ''Krejven kotidža''.

U prvoj izjavi povodom dodele ovog priznanja, Mitrović nije krio sreću i zadovoljstvo, uz želju da do kraja sezone nastavi u istom stilu i sa Fulamom izbori plasman u elitu.

Nije propustio da pomene ni svog trenera i zemljaka Slavišu Jokanovića, a nakratko se podsetio i onog mnogo lošijeg perioda od jesenas, kada u Njukaslu nije dobijao pravu priliku da zaigra.

''Srećan sam i ponosan, želim da se zahvalim mojim saigračima koji su mi pomogli da osvojim ovo priznanje. Radujem se nastavku takmičenja do kraja sezone.

Od prvog minuta ovde, vrlo brzo sam se uklopio i momci su mi u tome mnogo pomogli.

Osećam se sjajno na terenu tokom utakmica i zaista sam srećan, uživam. Nadam se da će ekipa zajedno sa mnom nastaviti ovako i da ćemo se izboriti za promociju. Borimo se za direktan plasman u PLi nadam se da ćemo u tome i uspeti na kraju sezone.

Trebaju mi utakmice u nogama, očajnički sam želeo da igram fudbal i zaista mi je sjajno od kada sam došao u Fulam. Moja porodica je dobro i uživam u svakom momentu ovde.

Želim da uživam još više i da nastavimo ovako. Trener, koji je takođe Srbin, mnogo mi je pomogao. Odgovara mi i stil igre. Ove sezone Fulam igra baš kako meni odgovara'',
istakao je Mitrović.
-

-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 06.04.2018
13:04

Mora prevod haha

avatar
Blackmamba24
Friday, 06.04.2018
12:03

Kolika je Benitez neznalica to govori ovaj potez, Mitrovic nije igrac top klase, daleko, ali je za Njukasl top, on dovodi tamo nekog Hoselua koji je i zaboravljen da postoji, strasno, Mitre samo ti cepaj

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 06.04.2018
19:27

Za Hoselua je Ibra iz najboljih dana lično.. Kao što je i Jokan Ferguson za gluperdu Beniteza!