Prštalo u derbiju Andaluzije, Montela bi što pre da zaboravi debi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.01.2018.
22:42
Izvor: Sportske.net

U okviru 18. kola španske Primere, sjajan meč odigran je na "Sančes Pishuanu".

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Fudbaleri Sevilje i Real Betisa odigrali su sjajan meč, na kraju su gosti sa "Benito Viljamarina" slavili rezultatom 3:5 (2:2).

Počelo je već u prvom minutu, kada je mrežu Sevilje zatersao Ruiz, na asistenciju legende kluba Hoakina.

Ipak, samo 12 minuta kasnije, Sevilja poravnava, strelac je bio Ben Jeder, na asistenciju Eskudera.

Ludilo se nastavilo u 21. minutu, ponovo Hoakin stupa na scenu, ovoga puta pronalazi Fedala, koji trese mrežu domaćina za 1:2.

Da Sevilja ne ode sa zaostatkom na pauzu postarao se Simon Kjaer, koji je u 40. minutu susreta zatresao Adanuovu mrežu, na asistenciju Vaskeza.

Nolito Fabijan Ruiz

U nastavku ista slika, prštalo je na sve strane, a onda su gosti utišali "Sančes Pishuan".

Najpre je u 63. minutu Durmisi doneo novu prednost Betisu, da bi Serđo Leon doneo i dva gola viša gostujućoj ekipi. Asistencije su upisali Budebuz i bivši igrač Barselone Teljo, koji je samo pet minuta pre pasa za gol ka Leonu, ušao u igru umesto Hoakina.

Da je ovo potpuno lud meč dokazao je u 67. minutu defanzivac Sevilje Lenžle. On je zatresao mrežu Adana i momentalno vratio domaćina u igru.

Montela, koji je večeras prvi put sedeo na klupi Sevilje u Primeri, pravi dve izmene, na teren šalje Luisa Murijela umesto Nolita, potom i Sarabiju umesto Korčije, ali ništa nije urodilo plodom.

Glavni arbitar je produžio susret za pet minuta, da bi u šestom minutu nadoknade pobedu Betisa overio Kristijan Teljo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shang Tsung
Saturday, 06.01.2018
23:58

Kjaer i Lenglet su katastrofa od stopera,Sevilja nema nikakav balans u igri,Valensija bezi plus 8 i kontrolise trku za LS,Sevilja mora da dovede nekog stopera i da konsoliduje redove za duele sa Mancesterom u LS.

avatar
World is.... REAL
Sunday, 07.01.2018
01:20

Imaju oni i Karisa i Nikolasa Parehu koji cine ili su cinili stoperski tandem vec dve tri sezone. Sada su povredjeni. Mada Kjer se jos nije adaptirao na Primeru koja je svakako teza od lige iz koje je dosao.

avatar
Shang Tsung
Sunday, 07.01.2018
09:31

Znam,ali Pareha je imao jednu povredu od 9 meseci protiv Zentia u LE pre 2 godine,pa je non stop opet povredjen,Kariso je Emerijev vojnik,nije bas sjajan stoper,ali svakako bolja opcija nego ova dvojica.