Proterali ga iz PL, sinoć nastupio pred devet navijača!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.12.2018.
20:03
Izvor: Sportske.net

Ceo svet mu se okrenuo zbog jedne objave na društvenoj mreži.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Engleski fudbalski sudija Bobi Medli (32) je proteran iz engleskog fudbala i Premijer lige, nakon što je u avgustu postavio objavu na "Snepčetu" kojom se rugao jednoj osobi sa invaliditetom.

Nakon toga je dobijao pretnje smrću, bio je pod policijskom zaštitom, da bi na kraju odlučio da se sa svojom devojkom, bivšom pevačicom Dženi Johansen, odseli u Norvešku.

U Skandinaviji je otvorio novi list, daleko od svoje dece iz propalog braka sa dotičnom Rejčel, ali on tvrdi da je srećan.

Sinoć je otpočeo i svoju karijeru u Norveškoj, sudio je po mrazu i jakom vetru, dok je na tribinama bilo devetoro ljudi, zaključno sa njegovom devojkom Dženi.

On je donedavno bio smatran jednim od najboljih sudija u Premijer ligi, jednom od najboljih sportskih liga na svetu, a samo par meseci kasnije sudi u nižim ligama Norveške.

Ipak, kao što rekosmo, on tvrdi da je srećan, ne nedostaje mu Premijer liga i krcate tribine sa neretko više i od 60 hiljada ljudi.

"Sjajno je to što sam se vratio i što radim ono što volim.

Bilo je čudno u prvih 20 minuta, ali sam nakon toga zaista uživao. Ne mogu da kažem da mi Premijer liga nedostaje
", izjavio je Medli.

Medli je minule sezone sudio finale Komjuniti Šilda između Arsenal i Čelsija na "Vembliju", pred oko 80 hiljada gledalaca. Sinoć je sudio pred devetoro, a kako stvari stoje situacija se neće skorije promeniti.

Naime, on se nije našao na listi sudija za najviši rang takmičenja u Norveškoj, za narednu sezonu, koja počinje u martu, ali kako sam kaže, nije to ni očekivao, smatra da bi bilo previše prepotentno da je smatrao da će zbog iskustva u Premijer ligi odmah dobiti šansu u prvoj ligi Norveške.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stratford
Thursday, 06.12.2018
21:23

On nikad nije smatran jednim od najboljih sudaca. Naprotiv, uvijek je bio predmet podsmijeha