Proteklog leta stigao u Inter, već u januaru se vraća u bivši klub?

Autor: Ivan Cvetković
petak 20.12.2019.
14:15
Izvor: Sportske.net

Navijači u strahu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Antonio Konte samo što je složio ekipu, a mogao bi da ostane bez veoma bitnog šrafa u odbrani.

Nakon eliminacije u Ligi šampiona, u Italiji su se pojavile informacije da će se Dijego Godin vratiti u Atletiko Madrid.

Navodno, Dijego Simeone bi ga vrlo rado ponovo video u svojoj svlačionici pred okršaje sa Liverpulom u osmini finala Lige šampiona, budući da bi iskusni Urugvajac mogao biti licenciran pošto je u pitanju druga runda takmičenja.

Ipak se čini da od toga neće biti ništa, Godin je zadovoljan u Interu i srećan zbog ambicioznog projekta "neroazura" koji nije poremetila ni eliminacija u LŠ.

Dijego Godin

Sa Pirineja stižu najave da bi Madriđani najradije da se okrenu nekim drugim rešenjima, sve u nadi kako bi promenili filozofiju ekipe i zaigrao nešto ofanzivniji fudbal u narednim godinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Friday, 20.12.2019
20:54

Da bi igrao ofanzivno moraš imati dobre štopere koji će pokriti nedostatke veznjaka u odbrani... Tako da ova zadnja rečenica nema apsolutno nikakvog smisla...

avatar
INTERnacionalist
Friday, 20.12.2019
16:58

Sto se mene tice ja bi ga pustio!
Prvo, Skrinjar igra lijevog stopera da bi Godin igrao desnog a to Škrinjaru ne odgovara.
Drugo, mladi Bastoni je odlicno odigrao kad god bi bio na terenu, a on je prirodno lijevi stoper znaci Škrinjara na desnu stranu dje i pripada, De Fraj centralno a Bastoni lijevo!
Treće, Godin nije odigrao kako se ocekivalo, mozda je posledica igre u troje i direktno je krivac za nekoliko bitnih utakmica!

avatar
The_Matrix
Friday, 20.12.2019
15:53

🤣🤣🤣🤣🤣 kako jok..a onda Godin u video zapisu poruci da su to gluposti 🤣🤣🤣🤣 mislim da treba verovati neimenovanom novinaru

avatar
RocknRolla
Friday, 20.12.2019
15:51

U jednom tekstu bi Godin da se vrati i Inter nije zadovoljan plus demant kluba da to nije tacno i da je Godin srecan. Urvnuto malo,zar ne?