Prošle godine izbačen iz tima, ovoga puta se vratio da zaigra protiv Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.07.2018.
12:17
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač Crvene zvezde na kraju će ipak zaigrati protiv Partizana iako je po završetku prethodne sezone napustio Rudar.

fkrudarpljevlja.com
fkrudarpljevlja.com

Povezane vesti

Manje od deset dana ostalo je do prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Rudara i Partizana, a crnogorski klub u fotofinišu pokušava da pojača ekipu.

Poslednjeg dana juna Rudar je završio saradnju sa trenerom Miodragom Vukotićem zbog kojeg je klub po završetku prethodne sezone napustio najbolji igrač Radomir Đalović.

Pošto je Vukotić "digao sidro" stvorili su se uslovi da Đalović ipak nastavi saradnju sa Rudarom i on će narednog četvrtka biti na raspolaganju Vuku Bogavcu.

Radi se o bivšem mladom reprezentativcu Srbije i Crne Gore koji je prošlog leta zbog svađe sa Draganom Kažićem odstranjen iz tima veče pred utakmicu Partizana i Budućnosti u Beogradu.

Pored Radomira Đalovića u klub se vraća i defanzivac Radule Živković koji je u prethodnoj sezoni nosio kapitensku traku Rudara.

Povratak pomenute dvojice svakako će značiti mnogo ekipi koja je unapred otpisana pred duele sa Partizanom, ali objektivno govoreći Rudar zaista ne bi trebalo da predstavlja krupan zalogaj za crno-bele, sa Đalovićem i Živkovićem ili bez njih dvojice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke