Proradio Pogba i odložio slavlje "Građana"?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.04.2018.
19:48
Izvor: Sportske.net

Francuski fudbaler, koji je na velikom udaru kritika, konačno je pokazao svoje pravo lice.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester Siti je potpuno demolirao Junajted u prvih 45 minuta igre na "Etihadu" i činilo se da će se nakon 90 minuta slaviti titula.

Ipak, Pol Pogba je rešio da pomrsi planove gradskom rivalu, pa je za samo dva minuta igre u nastavku postigao dva gola!

Igrao se 53. minut kada je Aleksis odradio sjajan posao po desnoj strani, poslao je loptu do Erere, koji je lukavo spušta odmah ka Pogbi, a Francuz iz kaznenog prostora rivala uspeva da smanji prednost Sitija.

Samo dva minuta kasnije, sjajna lopta Sančeza ka Pogbi, a bivši fudbaler Juventusa postiže svoj drugi gol, ovoga puta glavom, Ederson je ponovo bio nemoćan.

Tako je razlika između rivala na tabeli vraćena na 16 bodovoa, što je nedovljno i za matematičko overavanje titule "Građana", pa će proslava biti odložena za neko od narednih kola, ukoliko ovaj rezultat ostane na snazi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.04.2018
20:33

Ко би рекао после онаквог полувремена ! Важна победа у борби за сатисфакцију у виду другог места, али мала је то утеха јер су бодови изостајали тамо где никако нису смели !

avatar
(anti)talentovan lik
Saturday, 07.04.2018
20:31

Pa ok, Siti sad 5 zaredom da izgubi i nije nista gotovo u trci za titulu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.04.2018
22:56

Siti je igrao citavu sezonu dobro ima meceva gdje su se cupali na misice i dobijali ih nekad sreca nekad znanje nekad sudija u svakom slucaju su tu gdje jesu zasluzeno. Samo sto me cudi sto niko nije svatio kako se igra protiv sitija oni igraju uvjek isto i ako ih tu nadmudris pobjedit ces nema plan B. Liverpul tj klop je pokao koja taktika ih unistava. Junajted tj Mourinjo je u prvom poluvremenu pokusao se braniti pa ako nesto uradimo iz kontri kad je stvar izmakla kontroli i vidio da bunker ne prolazio.kod sitija da oni lako pasovima to razbijaju primjenio je Klop taktiku i u prvom nismo imali sut a u 2 smo dali 3 gola kao i vi na enfildu. Ovaj junajted ima strahovit napadacki potencijal i nema tima kojem mi nebi dali.gol samo kad nebi robovali defanzivnoj taktici a to je do trenera. Mi se branimo protiv sevilje mjesto daih napadnemo na njihom stadionu i damo koji gol mi igramo na 0:0 i onda kad primis gol kod kuce moras dati 2... da smo igrali napadacki i agresivan fudbal od pocetka imali bi sigurno vise bodova a i sevilju bi vjerovatno prosli jer smo bolji od njih u svakom segmentu tima ali Mou je trener a ne mi navijaci tako je kako je nek cemo bljesnuti a nek cemo mrcavariti loptu i igrati na 0:0.

avatar
Bat
Saturday, 07.04.2018
19:55

samo nek junajted ne igra kukavicki ovo 2 poluvreme i nije bitan rezultat..

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Saturday, 07.04.2018
19:52

Ma nemoguce..Zar nije vladimir rekao da pogba nece biti ni na klupi..ne verujem ja u ovo,vlado zna bolje