Propao pokušaj pomirenja, šta će biti sa Mbapeom?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.02.2020.
09:42
Izvor: Sportske.net

Ni posredovanje nije dalo rezultat...

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Dugo već odnosi Tomasa Tuhela i Kilijana Mbapea nisu dobri. Podsetimo, Francuz smatra nemačkog trenera za krivca što nije osvojio "Zlatnu kopačku", jer ga je ovaj nekoliko utakmica držao na klupi, plus par puta je bio kažnjen zbog kašnjenja na sastanak pred meč.

Ove sezone problemi su se nastavili, Mbape je bio iritiran kada je zamenjen protiv Monpeljea.

Ružne scene pored klupe Parižana, igrač koji i ne želi da sluša trenera.

"Valjda ja odlučujem, nije ovo tenis", rekao je Tuhel za koga se spekuliše da ima dogovor sa Bajernom za narednu sezonu.

Međutim, klub je u strahu da će se odnosi odraziti na rezultate tokom proleća i zatrovati svlačionicu, tim pre što Mbape smatra da Tuhel i dalje vidi Nejmara kao najvažnijeg igrača u ekipi.

"Parizijen" tvrdi da je juče održan sastanak tima kome je prisustvovao i direktor Leonardo, kako bi se smirile strasti, ali da pomaka nema, da tenzije između Mbapea i trenera ostaju.

Sutra već PSŽ igra meč vanrednog kola protiv Nanta, čak se spekulisalo da će Tuhel ohladiti Mbapea zbog ponašanja, ali bi to pogoršalo stvari. Sigurno je da će, ako bude birao izmežu Mbapea i Tuhela, Leonardo odabrati igrača, ali ni to ne znači ništa, jednostavno Mbape nijednog trenutka do sada nije pokazao želju da produži ugovor, ali sa druge strane ni PSŽ ga neće pustiti narednog leta, a priča se ni 2021. makar ga u leto 2022. izgubio zbog obeštećenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Monday, 03.02.2020
12:47

Na ljeto je prava prilika za Real koji je u prvom redu zbog par stvari.Mbape bi iza sebe ima markentisku mašinu Reala i veću šansu za ZL,pod dva Zinedin Zidan je trener Reala koji je magnet za igrače a pogotovo Francuze,pod tri Real ima Francuza u timu koji bi pomogli Mbapeu sa adaptacijom(Varan,Benzema) a napad Azar-Benzema-Mbape bi bio strašan.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 03.02.2020
17:46

azara prodati, nece biti potreban... i sada se pokazalo da nije bio potreban. Ekipa je na odlicnom putu bez njega i Bale... Vratice se i Asensio, nadam se da ce biti stari tako da ce biti guzva. Azar koji je toliko sanjao o Realu je dopustio sebi da se ugoji prve sezone, krene nespreman u sezonu i po meni je najvece razocarenje. Ali su svetla lukavo prebacena na Jovica jer je manje ime... Ipak se od Azra ocekivalo po 20 golova i asistencija...l

avatar
Misosesic
Tuesday, 04.02.2020
15:31

Protiv PSG-a se vidjelo sta može Azar kad je spreman,mislim da on ne bi narušio igru jer nije sebičan.Bejla se treba resiti kao i Jovica i Vaskeza ako mogu izvuci pare za njih.Rodrigo,Asensio,Vinisius treba da se bore po krilima.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 03.02.2020
17:46

azara prodati, nece biti potreban... i sada se pokazalo da nije bio potreban. Ekipa je na odlicnom putu bez njega i Bale... Vratice se i Asensio, nadam se da ce biti stari tako da ce biti guzva. Azar koji je toliko sanjao o Realu je dopustio sebi da se ugoji prve sezone, krene nespreman u sezonu i po meni je najvece razocarenje. Ali su svetla lukavo prebacena na Jovica jer je manje ime... Ipak se od Azra ocekivalo po 20 golova i asistencija...l

avatar
Mak-Juventino
Monday, 03.02.2020
12:13

Lako , oticice Tuhel i opet sve bice 'super' ...

avatar
Nemanjici
Monday, 03.02.2020
11:59

Eeee u sta se pretvorio fudbal. U gomilu pajaca koji se ponasaju kao deca. Strasno. Nema sta on da misli da li mu je trener kriv i da li trener misli da je neko drugi veca zvezda od njega. Izgleda da im je samo to postalo bitno. Ko je kolika i veca zvezda. Alo decko ti treba da igras, dajes svoj maximum, trudis se, razmisljas samo o fudbalu. Pa ce rezultati i priznanja doci. Ne ide to preko noci i ne stize se do uspeha preko Instagrama.

avatar
Misosesic
Monday, 03.02.2020
12:50

Ovo je problem za koji je kriv klub a i Tuhel,jednostavno sto nije uspostavio autoritet u svlačionici na vrijeme i sad mu igrači rade sta hoce.Klub je kriv sto nije na vreme igračima objasnio da je trener glavni i da se njegove odluke ne preispituju.

avatar
toma1980
Monday, 03.02.2020
11:54

.Mbape pakuje kofere i pravac Madrid!!! Benzema-Mbape

avatar
LFC*19
Monday, 03.02.2020
11:36

Ovdje se ne slažem sa nizom konstatacija. Prva i osnovna je da bi PSG ostavio Mbappea pa makar ga pustio i dzabe. FFP je skup matematičkih formula koje računaju sve i svašta što vama ima logiku na osnovu koje neko procjenjuje da li ti možeš da kupiš sada Ronalda, Nejmara itd. Iako postoje razne teorije zavjere da oni koji imaju para mogu sve, šta se dešava kad više njih hoće tu jednu istu stvar? Ne mogu je podijeliti, Mbappe će neđe poći. Ako bi PSG dozvolio da i Mbappe pođe džabe, granica za kupovinu novih igrača bi im se smanjala gotovo recipročno koliko bi klub izgubio vrijednost njegovim odlaskom. Znate za ono koliko vrijedi klub, pa vrijedi milijardu a vrijedio je 600 miliona, automatski što više rasteš granica je veća. Ako ti ode Mbappe džabe ti si 200 300 miliona dolje. To titula u Francuskoj ne ispravlja, možda LŠ da. Na to dodajmo gubitak još 220 miliona koje mislim da imaju minimum što ga za to mogu prodati, dolazimo do gubitka pola milijarde. Njegovom prodajom ovog ljeta, kao nezadovoljnog igrača, ako je, PSG ga prodaje za više nego što ga je kupio i vrijednost kluba ide gore u kratkom roku dok se ne kupi nova zvijezda koja će ga zamijeniti i efekat padanja cijene kluba na tržištu neće postojati. To može biti svaki igrač koji ima markentišku vrijednost, ko je brend. Recimo prodaju Mbappea a dovedu kantea i Pogbu za iste novce, klub je i dalje na istoj putanji... I još nešto, gazde pSg su rekle što su novinari prenijeli ali su rekli još nešto "PSG neće pustiti Mbappea makar ostao do kraja ugovora jer ko bi platio 300 miliona za njega narednog ljeta a ima samo godinu ugovora". Oni su ovime rekli kolika mu je cijena, to je prva stvar. A zasto vidim tu sansu Liverpoola osim sto sam njegov navijac? Real ce da kalkulise. Kad ostane godina ugovora, niko ne vrijedi 300. Ali, ako ima neko lud, ko zna da sa Realom nema sanse za potpis Mbappea kad mu godina istekne, a pritom nije kupio tri roka nikog (osim Minamina 8 miliona) i ima novce, a njihov trener ti kaže "Izvinite to su bajke, mi nećemo... izvinite što sam vam ubio priču", a želite da vjerujete da neće. mi znamo da hoće, samo nek se ukaže prilika... Ljudi, ovaj dolazi kod nas. Za 300.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 03.02.2020
18:09

Negde sve ovo ima logike do poslednji 6-7 recenica... Kakav Liverpul i Mbape... To jednostavno ne biva, rec je o igracu koji je ikona fudbala narednih 10 godina... Kome je sudjeno da igra sa najboljim svetskim igracima u ekipi, da bude prva zvezda tima i nize zlatne lopte. Kad pogledas statistiku poslednjih 15 zlatnih lopti su osvojili igraci Reala i Barselone ili igraci koji su posle osvojene zlatne lopte zavrsili u Realu prim aut Kaka sa Milanom, Ronaldo sa Mancesterom... Mbape je izjavio samo da Liverpul igra strasan fudbal ali da o svom potencijalnom prelasku u Real i zainteresovanosti Reala nije korektno da prica u toku sezone zbog Psz, da ce tokom leta sesti i razgovarati. Psz je vec od prosle godine kao klub ispod Mbapea dokazao je da se ne moze nositi sa imenima velikih igraca, jer da ovaj tim PSZ ima Bajern, Mancester, Juve LS bi lako bila osvojena. Psz se nada da ce ove godine uspeti bar u finale LS da udje ali sve osim osvajanja bi potvrdilo da nisu dorasli Mbapeu. Nemoj da posle 2 sezone LFC dizete visoko jer prizemljenje moze biti bolno. Ponavljam Klop radi perfektan posao ali jos uvek su ispod top klubova i top igraca. Ne zaboravite da je Klop sagradio tim dovodjenjem igraca koji su prosli ispod oka skauta vrhunskih klubova i dovedeni su iz manjih sredina gde u prvom redu Realu nije interes da dovodi pojacanje iz Sautemptona, Rome, Hofenhajma za prvu postavu. Jer da su Perez ili Barselona pokucali na vrata Salaha, Firminja, Manea sigurno ne bi zavrsili u LFC. I sada se potajno provlaci prica da bi Salah ili Mane mogli da napuste LFC u slucaju zanimljive ponude.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 04.02.2020
22:32

Pa u to ni ti ne veruješ .... jednostavno jedno je igrati u liverpulu drugu u Real Madridu... to je pečat koji ne može sebi svako da obezbedi...

avatar
LFC*19
Tuesday, 04.02.2020
09:16

Sve je ovo tacno, ali te dominacije traju pa nestanu, i javljaju se na drugo mjesto. Sta ako je Liverpool najbolja ekipa u Evropi narednih 10 god?

avatar
Don Silvio
Monday, 03.02.2020
22:26

Liverpul je veliki klub, al ne i najveci. Mbape je izjavio kad je isao u psg da ce Real cekati. Njemu nije ostala jedna godina ugovora nego dvije. Moguce da ce real i platiti trosio jest ale ne pretjerano i to samo u zadnjem prelaznom roku, prije tog nije kupavao 4 5 prelaznih rokova, i ako neko ima para ima Real. Ako se igrac dogovorio sa Realom nema tu sta da se teazi. Liverpul je dobar al samo dok je Klop tu, a i on ce u Real

avatar
LFC*19
Monday, 03.02.2020
11:00

Pa ide u LFC*19 :)

avatar
Red to the bone
Monday, 03.02.2020
10:53

Ako želi da bude najbolji na svetu LFC