Pronađi uljeza na slici reprezentacije Brazila

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.10.2017.
15:29
Izvor: Sportske.net

Interesantan detalj koji je prethodio susretu Bolivije i "Karioka" u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Beta/AP Photo/Leo Correa
Beta/AP Photo/Leo Correa

Povezane vesti

Bolivija je ostala neosvojiva tvrđava u tekućim kvalifikacijama za Mundijal, sada su odigrali 0:0 sa Brazilom, a kao glavni razlog za veliki uspeh Bolivijaca na svom terenu navodi se velika nadmorska visina, na kojoj gosti jednostavno ne mogu da igraju na pravom nivou.

O tome svedoči i fotografija sa kraja sinoćnjeg duela, kada su se reprezentativci Brazila "priključili" na boce sa kiseonikom.


Pre samog susreta, dogodila se jedna interesantna stvar. Naime, na slici reprezentacije Brazila pojavio se napadač Bolivije Marselo Moreno.

O čemu se ustvari radi?

Naime, Moreno je kao tinejdžer branio boje omladinskih selekcija Brazila, kako je njegov otac rodom iz zemlje "kafe, sambe i fudbala".

Nakon susreta Moreno je otkrio da je odavno želeo da napravi fotku sa startnih 11 Brazila, a sada mu je to konačno pošlo za rukom.

"Ideja je bila da odradimo sliku još prošlog Božića. Sve sam imao dogovoreno sa Nejmarom, ali na kraju nisam pronašao dovoljno vremena. Sada sam uspeo. Sve smo lepo dogovorili i ovaj trenutak ću večno pamtiti", rekao je Moreno posle utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke