Promena, Real se dogovorio sa novim trenerom!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 13.11.2018.
10:50
Izvor: Sportske.net

Sve bi uskoro trebalo da bude ozvaničeno.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Real je smenio Julena Lopetegija i doveo Santijaga Solarija na mesto trenera, nakon četiri utakmice i isto toliko trijumfa čini se da bi mogao da se zadrži nešto duže.

Juče je stigla ekskluzivna informacija da je Florentino Perez odlučio da sezonu završi sa njim, ali današnji navodi pokazuju da mu prvi čovek "Kraljevskog kluba" veruje više nego što su mnogi verovali.

Naime, klub je već poslao dopis savezu da će Solari biti stalni trener do kraja sezone pošto to mora da učini po pravilima Primere, a nakon toga Solari bi trebalo da potpiše ugovor do leta 2020. godine.

Nema sumnje da Madriđani žele da naprave sličnu stvar kao sa Zinedinom Zidanom koji je za dve i po godine osvojio sve na planeti.

Može li Argentinac njegovim stopama?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 13.11.2018
17:38

Ako mu Perez kao i Zidanu obezbedi UEFU, Čakira, Rocchija, Olivera, Klatenburga, Kassaija & Co. napraviće ne sličnu već potpuno istu stvar kao i sa Zidanom. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 13.11.2018
15:17

I u cemu se sastoji promena?

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 13.11.2018
12:03

Ne znam, ne zelim da zvucim pesimisticno ali ovaj Real nema klupu kao sa Zidanom, u januaru moraju da dovedu 2-3 igraca, narocito 2 u defanzivi. Plus problem sa povredama koje se nizu jedna za drugim. Mada sve je moguce, La liga je ove sezone jedna od najuzbudljivijih koje gledamo, barem za sada i izgleda da moze da dodje do velikih iznenadjenja u svakom kolu. Treba sacekati do januara da vidimo kako ce stvari da se odvijaju, jos puno utakmica je pred nama.

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 13.11.2018
11:55

Nesto se ne secam da je Zidan osvojio kup kralja mislim kada vec navodimo osvojeno valjalo bi da budemo objektivni cisto iz razloga jer predstavljamo medij iz koga se narod informise...

avatar
conecorleone
Tuesday, 13.11.2018
14:00

Nije hteo da se maltretira pa je ostavio barsi kup kralja.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 13.11.2018
18:50

I to vec dugo, dugo i bas dugo godina ostavlja KRALJEVSKI klub kup kralja naj vecem rivalu, hahahahaha, koje nebuloze, Reala iz kupa kralja izbacuje treceligas, tako da on je slab klub a ne da on ostavlja nekome nesto! Jedino kupovinom sudija i kupovinom celnike iz UEFE i FIFE real osvaja te kupove na internacionalnim takmicenjima, ali kuci u spaniji nemoze sve da osvoji zato sto tamo nemoze da kupuje sudije niti da podplacije celnike SFF!

avatar
OGLoc
Tuesday, 13.11.2018
11:55

znaci sljedece godine otkaz