Promašaj Milana odveo Sevilju na čelo tabele!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.11.2018.
18:17
Izvor: Sportske.net

Andalužani od večeras prvi na tabeli španske Primere.

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

Fudbaleri Sevilje slavili su na svom "Sančes Pishuanu" protiv Valjadolida sa 1:0 (1:0) i tako se popeli na čelo tabele španske Primere.

Nakon pola časa igre, Andre Silva trese mrežu gostiju nakon centaršuta Sarabije za 1:0 u korist Andalužana. Bio je to njegov osmi gol ove sezone u Primeri, postigao je samo jedan manje od Mesija i Suareza koji su na čelu liste najboljih strelaca.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku gosti poravnali, strelac je bio Unal, ali je Turčin bio u ofsajdu, te je njegov pogodak poništen.

U 67. minutu odličan šut Sarabije sa ivice kaznenog prostora, ali Đordi Masip fantastično interveniše i šalje loptu u korner.

Ponovo je Unal zatresao mrežu domaće ekipe u 75. minutu, ali je još jednom bio u ofsajd poziciji, te je rezultat ostao nepromenjen.

A onda, u samom finišu, najpre bomba Verdija i odlična intervenicija Vaclika.

U nadoknadi vremena nova dobra prilika za Sevilju, tukao je lukavo glavom Ben Jeder, ali je Masip još jednom intervenisao.

Odmah nakon toga dobar napad na drugoj strani, Unal se sjajno snašao u kaznenom prostoru rivala i uputio volej udarac, ali je Vaclik još jednom bio sjajan, promene rezultata nije bilo.

Na kraju pobeda Sevilje, koja je nakon ovog trijumfa skočila na čelo tabele španske Primere sa 26 bodova, jednim više od Barse i dva od Atletiko Madrida.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Monday, 26.11.2018
12:49

Prvo: Silva nije bio promašaj u Milanu nego se nije tako brzo naviknuo na italijanski fudbal i sam je tražiop da ode na pozjmicu da bi igrao više jer budimo realni, pored Higuaina ne bi imao mnogo prilike!!!
Drugo: sad je svima jasno da taj Monći nije nikakvi čarobnjak, evo i bez njega Sevilja igra i postiže još i bolje rezultate!!! Kako novinari brzo proglase jednog čovjeka za čarobnjaka i za jedinog zaslužnog za rezultate kluba. Situacija je mnogo složenija i kada klub postiže dobre rezultate to nikako ne može biti zaslugom jednog čovjeka već cijelog sistema!! Tako i Inter misli da dovođenjem Marote da je riješio sve probleme. Ubrzo će se vidjeti da ni taj Marota nije čarobnjak kako a predstavljeju, već je Juventus sistem koji traje bez obzira ko je u klubu!!!

avatar
Radovan Filipovic
Sunday, 25.11.2018
20:36

Milan postao kao Inter..super talente i igrače unakaze, procvetaju kad odu iz kluba.

avatar
IM
Sunday, 25.11.2018
20:30

Lepo je reko Ronaldo Realu koga da dovede,ali ne njima on ne treba,jer imaju stamenog Benzemu koji ce izgleda jos deset godina igrati u Realu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 25.11.2018
19:52

Silva nije bio promasaj.