Proključalo, Rajola besan na upravu Milana, evo šta traži!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.12.2017.
22:17
Izvor: Sportske.net

Najnovije informacije iz Italije, Mino Rajola se oglasio.

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Slučaj "Donaruma" potresa Milan i Italiju, problem je ponovo nastao oko otpusne klauzule koja ne postoji, menadžer ovog mladog golmana Mino Rajola je rekao da će tražiti raskid ugovora na kraju sezone.

Uprava Milana na čelu sa Fasoneom i Mirabelijem je objavila rat Rajoli, a menadžer mladog golmana se sada oglasio.

"Mirabeli ima problem lične prirode sa mnom i koristi Donarumu da me napadne. Neću praviti cirkus u medijima zbog toga, niti želim da bilo šta utiče na Điđija.

Odgovoriću Mirabeliju na pravom mestu i u pravo vreme. Điđi ništa nema sa ovim, ništa loše nije uradio, pa nije lepo koristiti ga kako bi se meni objavio rat"
, rekao je Rajola.

Setite se i da su navijači objavili jedan transparent na kup utakmici protiv Verone koji je mnogo povredio Donarumu nakon čega je plakao u svlačionici.

"Evidentno je svima u Milanu da Điđi nije problem, ostavite ga na miru, i njega i njegovog brata. Niko se nije udostojio od uprave da prokomentariše transparent koji se juče pojavio.

Nikada nismo naveli da je Milan morao da potpiše ugovor sa Antonijom Donarumom. To je izbor koji je napravio Mirabeli"
, rekao je Rajola.



Prisetio se i situacije od letos kada je ovaj 18-godišnjak bio u centru pažnje.

"Moram da napomenem i da je letos Điđi imao ponude koje niti jedan fudbaler ne bi odbio. Ipak, Điđi i njegova porodica su napravili izbor svojim srcem, i ja sam to poštovao do kraja.

Ono što me sada najviše interesuje jeste da se Điđi ostavi na miru i da radi ono što najbolje zna. To mora da bude i prioritet Milanovog sportskog direktora, generalnog direktora i ostalih"
, rekao je on.

Za kraj, otkrio je pravi problem Milana, po njegovom mišljenju.

"Ova kontroverza odlično pristaje u ovom trenutku Mirabeliju, pokušava da skine teret sa sebe zbog loših rezultata. Pokušava da prikrije pravi problem Milana, a to je tehnički projekat. Ništa protiv Milana nemam, u stvari, ja zaista želim dobro ovom klubu, uspeh. Moram da vas podsetim da imam četvoricu fudbalera u tom timu, i moje je interesovanje da ovaj tim ima uspeh", zaključio je Mino Rajola.

Ono što nam sledi jeste verovatan transfer Donarume, a Milan je već radio na dovođenju novog golmana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CURVA SUD
Friday, 15.12.2017
13:01

Rajola u cijelom intervjuu nije pomenuo nigdje da li smatra da je golman potpisao ljetos ugovor pod pritiskom ili ne? Donaruma je bar jasno rekao na svom profilu da nije trpio pritisak od Milana kada je potpisivao ugovor. Očigledno je da Rajola širi ove glasine i nadam se da će Donaruma brzo shvatiti da mu je najbolje da raskine saradnju sa ovim pizza mjastorom!!! #gigiomollalo

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 15.12.2017
03:33

Ovako se menadzer bori za svog igraca. Ceo grad Milan se srucio na mladog Djidjija, ne znam sta ocekuju, da igrac takvog potencijala ostane u klubu koji nema nikakve ambicije? da zajedno sa njima potone? mali je prerastao taj smesni klub jos odavno.

avatar
BONG83
Friday, 15.12.2017
16:14

reće navijač Psg da je Milan smiješan klub,pa psg za 100 godina neće osvojit to što je Milan osvojio....!!!!!nFORZA JUVE!!!!

avatar
maric_m
Friday, 15.12.2017
18:48

boze blagi koja si ti b....a,flasicu pa u krevetac