''Proključale'' društvene mreže - Da li je ovo ''najbolja Liga šampiona IKAD''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.05.2019.
23:21
Izvor: Sportske.net

Čudesna, antologijska polufinala...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Mislili smo da ćemo dugo čekati na preokret poput onog koji je Liverpul sinoć napravio protiv Barselone, a večeras je Totenhem za poluvreme u Amsterdamu izveo svoju verziju ''Povratka otpisanih''.

Ajaks je imao 2:0 na poluvremenu, plus prednost od još jednog gola iz prvog meča u Londonu, a onda šok za šokom za navijače Ajaksa i kulminacija u poslednjoj sekundi kada je Moura pogodio za 2:3 i veliko slavlje Totenhema.

Ipak, bez obzira na poraz, Ajaksu stižu brojne poruke podrške, mnogi naglašavaju da im je holandska ekipa osvojila srca, a od zanimljivijih komentara izdvojili smo i pitanje da li je ovo najbolja Liga šampiona ikada, kao i da je ovo bolje i od ultrapopularne ''Igre prestola''.
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Thursday, 09.05.2019
09:59

Ja sam to isto razmisljao sinoc, toliko emocija i preokreta u jednoj sezoni... Iako nisam neki fan ovog o-ruk fudbala, zaista ga je prelepo gledati. I Barsa Liverpul, i ono sinoc. Pa i dvomec izmedju Sitija i Livera, Ajaksa i Juventusa. Cak i oni dvomeci Reala i Ajaksa i Junajteda protiv PSG-a. Objektivno najlepsi fudbal kojeg se ja secam. Ko god da uzme, zasluzeno je, mada bih vise voleo Sparse jer drugu priliku dobiti nece, a samo im taj trofej fali da naprave iskorak od kluba sa jakom tradicijom do velikana...

avatar
Thursday, 09.05.2019
01:39

fudbal je opet oživeo ,samo nek se igra pošteno i bolji neka pobedi

avatar
Tata Messi
Wednesday, 08.05.2019
23:37

Realno jeste.Prvo i Liverpul i Totenhem ne bi prosli da su Napoli i Inter dali gol vise,a oni su finalu.Junajted preokrenuo PSG,Juventus preokrenuo Atletico,Ajax razmontirao i Real i Juve,pa onda Totenhem prosao Siti jedva i za kraj ove dve utakmice juce i danas.Ne bi me cudilo da se i u finalu desi neki preokret

avatar
NikkiCFC
Thursday, 09.05.2019
02:24

LS je takvo takmicenje gde retko kad pobedi najbolji tim. Takav je sistem da tim koji nije objektivno ni u top10 evrope moze do titule.

avatar
Jagger86
Thursday, 09.05.2019
08:51

U finalu 2:2 u regularnom delu, pobednika odlučuju penali .

avatar
Adnan
Wednesday, 08.05.2019
23:27

Hoce biti ako Spursi uzmu.