Projekat "Inter 2020" - "Ratnik", Konteov Srbin i majstor iz Udina za Skudeto!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 22.12.2019.
10:43
Izvor: Sportske.net

Strateg "neroazura" ima jasan plan kada su u pitanju pojačanja.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Inter nastavlja sa odličnim partijama u Seriji A pod vođstvom Antonija Kontea, sinoć je na Đuzepe Meaci deklasirana Đenova sa 4:0.

Velike planove "neroazuri" kuju i van terena, pa se tako u italijanskoj štampi može pročitati da će Inter krenuti u akciju već u januarskom prelaznom roku.

Najveće mete su Arturo Vidal i Nemanja Matić, obojica su u podređenim položajima u svojim timovima i radi se o fudbalerima čije kvalitete Konte jako dobro poznaje.

Vidal se afirmisao upravo pod vođstvom italijanskog stručnjaka, dok je Matić u Čelsiju igrao svoj najbolji fudbal u karijeri dok je engleski klub vodio trener Intera.

Ipak, oni nisu jedini interesantni klubu iz Lombardije kada se radi o vezistima, "rosoneri" se već mesecima raspituju za Rodriga De Pola iz Udinezea, ali i Dejana Kuluševskog koji je eksplodirao u dresu Parme od početka sezone.

Rodrigo De Paul Udineze

Strateg Intera je predočio upravi da je potreban još jedan napadač koji bi bio podrška Lukakuu i Martinezu, štampa piše o centarforu Spala Andrei Petanji koji je prošao omladinsku školu Milana.

Za zdravlje 24-godišnjeg Petanje raspituje se i Roma, ali pretpostavlja se da bi u borbi za njegov potpis prednost ipak imao Inter.

Januar nije prioritet, međutim Konte želi da osveži ekipu koja bi u narednoj sezoni trebalo da predstavlja glavnog konkurenta Juventusu za titulu prvaka Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardV3
Sunday, 22.12.2019
15:02

A da vrate nekog iz penzije od 40 godina? :D

avatar
Urossi
Sunday, 22.12.2019
13:17

Ma daj Konte ne maltretiraj vise rubentus,pa ti ih i sa pola tima Intera razaras,sta ces im raditi ako dovedes jos i pojacanja.🤣

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 22.12.2019
13:03

Koluševski želja br 1, onda Matić i Vidal..