Progovorio Sergej - Šta je bio njegov problem na Mundijalu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.12.2018.
09:48
Izvor: Sportske.net

Malo reterirao kada je u pitanju ocena...

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić je od danas sa ostatkom Lacija u karantinu, kaznenom, posle tri remija u nizu i izgubljenog četvrtog mesta.

On ne želi da priča o transfer pijaci.

"Nije lako sa svim tim glasovima o transferu, ni na Mundijalu nije bilo najbolje. Posle sam se vratio u klub, potpisao novi ugovor. Sada nisam zadovoljan igrama, pokušavam najbolje, dajem sve od sebe, ali do sada ne uspevam"
, iskren je Sergej.

Ovo za Mundijal je interesantno, posle eliminacije je rekao da je zadovoljan svojim igrama i dao sebi solidnu ocenu, iako je veći deo javnosti smatra da može mnogo bolje,. Ovo jasno nije krivica, nije bilo ni dovoljno vremena da se uigra sa ostatkom tima, a za mladog čoveka je jako teško da ostane izvan nagađanja i licitiranja, pogotovo oko tolikog novca.

"Moram da igram bolje, da se poboljšam i mentalno. Nije lako da držiš standard, ali dajem maksimum. Neću o transferu, ponavljam potpisao sam na pet godina, i srećan sam što sam ostao u Laciju".

"Koliko vredim? Ma, mislim samo da izađem na teren, a to ko vredi 80 ili 100 miliona odlučuju drugi ljudi",
dodao je srpski reprezentativac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Tuesday, 04.12.2018
16:37

I ja godinama od kada radim pokušavam najbolje, dajem sve od sebe, ali do sada ne uspevam. Možda i ne mogu bolje? Nije ni važno, ionako nigde nisam čuo ni pročitao da me traže najveće svetske kompanije, da se utrkuju ko će da mi da platu od 50k € mesečno samo da bih prešao kod njih da radim, dok ja i dalje... ustvari najvažnije je da sam ja zadovoljan. :D