Progovorio Florentino Perez, otrovna strelica na kraju, hoće li Ronalda zaboleti?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.09.2018.
20:31
Izvor: Sportske.net

Nije izdržao na kraju iako je birao reči, a sam igrač je obećao da neće pričati protiv bivšeg predsednika kako bi ga pustili u Juventus. Hoće li sada promeniti mišljenje?

Epa/Juan Carlos Hidalgo
Epa/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Konačno se oglasio Florentino Perez kada je pitanju Kristijano Ronaldo.

Naime, on je do sada ćutao o transferu, a dobro je poznato da je pristao da pusti Portugalca u Juventus tek kada je ovaj obećao da neće pričati o tome što je otišao i o neispunjenim obećanjima, odnosno lažima posle Kardifa kada mu je obećan veći novac.

Perez je pomirljivo govorio o odlasku Ronalda.

"Svi smo srećni, ovo je njegova kuća, on je najveći igrač Reala još od vremena Di Stefana", rekao je predsednik.

Ipak nije izdržao do kraja.

"To je bila njegova odluka i jasno, kada je tako, onda smo se potrudili da izvučemo najviše, uzeli smo 100 miliona evra, koliko smo ga i platili 2009. to je najveći transfer u istoriji Reala, kada su prodaje u pitanju", dodaje Florentino Perez.

Kaže da Ronaldo nije ima gde drugo da ide.

"Da smo imali neku drugu ponudu, možda bi cena bila veća, ali osim Juventusa niko nije bio zainteresovan", otkrio je prvi čovek Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 21.09.2018
21:23

I sta je ovde otrovna strelica?

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Friday, 21.09.2018
21:05

Hahahaha Ronaldo nije imao gde da ide ? Uz Messija najbolji igraci ikada nije imao gde da ide daj ne lupetaj ili joz te boli odlazak Svog najboljeg igraca? Dace bog da se Juventus padne s Realom u LS pa da vidis sta znaci Ronaldo jer on i Messi uvek su bili prevaga kad je trebao i samo zbog toga smo izgubili i ta dva finala...

avatar
GoHard
Friday, 21.09.2018
22:27

Da, uopste niste izgubili finale jer je Modric zajedno sa Krosom i Karvahalom pojeo sve 3 linije vaseg tima :D Mogao je ici u kinu ili ameriku gde bi mu i dali 30 miliona, nigde vise ne bi toliko dobio, PSZ-u nepotreban, Junajtedu nepotreban, Siti ima svoj tim ko bi drugi dao 100 miliona za 34. godisnjaka?

avatar
stevan_vasic90
Friday, 21.09.2018
23:48

Stefan Stojkovski_fb@ Ma vazi 😂😂😂

avatar
conecorleoneRM
Friday, 21.09.2018
20:53

Nista lose nije rekao Perez pa cak mu je i odao priznanje kao mozda najvecem igracu Real Madrida svih vremena sto je apsolutno i tacno.Pored jednog Raula,Zidana,Figa,Ronalda fenomena,Puskasa,Butragenja,Genta Ronaldo se izborio da ostavi najveci trag u Realu a to njegova statistika i trofeji govore za njega. Nema zle krvi izmedju Pereza i Ronalda vec obostrano postovanje sto i jeste normalno u civilizovanom svetu.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 22.09.2018
01:59

Najveci igrac reala je gento uz di stefana...Cr tek mozda na trecem mestu...informisi se o istoriji vokjenog ti kluba

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 23.09.2018
22:18

To sto ti verujes to je tvoje dok je realnost drugacija.Gento 6 ligi sampiona i 12 titula di stefano 5 ligi sampiona i 9 titula...Cr je smesan za njih kada se gleda znacaj za klub

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 22.09.2018
17:20

Ne bih rekao da je to istina,Ronaldo je uz Di Stefana najbolji igrac u istoriji kluba i hvala na savetu,i tebi slicno toplo preporucujem.

avatar
-SCG-CG
Friday, 21.09.2018
20:48

Pa nista novo nije rekao. 100m u dzep,plus se oslobodili plate od 20 i nesto miliona,a da su htjeli da ga zadrze,trebali su i platu da mu povecaju. Tako da sve je jasno.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 21.09.2018
20:43

prodaja Ronalda je najveca greska Pereza uz otkaz Del Boskeu i prodaju Makelelea. i naravno da nije bilo drugih ponuda kad niko nije ni znao da hoce da ide , vec je Ronaldov agent tajno sve dogovorio sa upravom Juventusa ( o tome je i pricao onaj Juventusov covek za transfere).

avatar
GoHard
Friday, 21.09.2018
22:29

Prodaja Ronalda je najbolji potez koji je Perez doneo, 34. godisnjak koji za sezonu dve ce imati po 10 gola u sezoni ako vec i ove premasi tu cifru, i opet spominjes kako je agent tajno to dogovorio da posnono odbranis penalda :) Tipican Penaldo fanboy :D

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 22.09.2018
19:18

sad penaldo a do pre 2 meseca si ga u nebesa dizao :DDD . sad vredjas coveka a pre si za njega sve najbolje govorio

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 22.09.2018
00:10

Druze, da li si ti realan? Kako prodaja igraca koji ima 34 godine moze da bude greska? On je jedan od najboljih sada, ali to je sada i u narednih godinu ili mozda dve, a sta posle? On u nogama nema vise od jedne ili dve vrhunske sezone, a i to je pitanje. Sa druge strane, imas nebruseni dijamant, Asensia, koji ceka da zasija. I sad on treba da ceka jos dve godine i dobija sansu na kasicicu, krene da stagnira, mozda zbog slabije forme bude prodat... pa onda kad Ronaldo sa 35-36 godina ode u penziju ili u Kinu, ostaje praznina koju je nemoguce popuniti. E tako se propada. Ali Perez nije Berluskoni, koji je verovao da ce Maldini, Nesta, Gatuzo, Sedorf i drugi, trajati zauvek, nije imao adekvatne zamene, nije vodio racuna o mladim igracima, pa je Milan tako lepo na kraju propao. Sa druge strane imamo Real koji je odlazak Ronalda savrseno amortizovao, ekipa je nastavila dalje, igraju sjajno, neki novi momci su iskocili i sve je u najboljem redu. Hvala Ronaldu, jedan je od najvecih u istoriji kluba, ako ne i najveci, ali Real Madrid nastavlja dalje i gleda u buducnost. Savrseno vreme za rastanak bilo je upravo sada. Ekipa ima novi motiv- da dokazu da mogu i bez Ronalda. Uostalom, stvari nisu krenule naopako zbog prodaje Makelelea i otkaza Del Boskeu, to je kratkovid pogled na taj period. Celokupan sistem je bio taj koji nije valjao, Perez je tada zeleo nesto sto nije shvatao, mislio je da stvaranje ekipe funkcionise kao na igrici, nije imao pojma sta znaci tim, sta znaci hemija i atmosfera u ekipi. Mislio je da je za rezultat dovoljno ako imas 11 najskupljih i individualno najboljih igraca. Zato mu je taj projekat i propao. Ali se kasnije naucio, ili se opametio pa je slusao ljude koji znaju bolje od njega. Zato mu je projekat “Galaktikosi 2”, dugorocno gledano, bio jedan od najuspesnijih u istoriji kluba. Ne znam koliko godina imas, ali ja sam u to vreme kad je otisao Makelele i kad je Boskeu urucen otkaz, mislio isto tako kao ti danas, da je sve propalo zbog ta dva dogadjaja. A onda sam u godinama koje slede polako shvatao da je stvar bila daleko kompleksnija. Kad imas sistem, odlazak nekoliko pojedinaca se ne primecuje. E tada je u Realu narusen sistem, a to je daleko ozbiljnije i ima mnogo dalekoseznije posledice od odlaska nekoliko najboljih igraca, tako da bi ekipa bila u haosu i da su Malelele i del Boske ostali. Pogledaj United danas- koga god da dovedu, nista ne pomaze. Zato jer im se urusio sistem.