"Profesor" zavadio navijače, palo pesničenje zbog Vengera!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.12.2014.
21:01
Izvor: Sportske.net

Trenutnu situaciju vezanu za sudbinu Arsena Vengera na klupi Arsenala verovatno najbolje oslikava pesničenje navijača tog kluba ispred "Britanija stadiona" nakon poraza od Stouka.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Četvrti ovosezonski poraz koji su fudbaleri Arsenala doživeli na gostovanju Stouku dolio je ulje na vatru i rasplamsao strasti između pristalica koje podržavaju Arsena Vengera i onih koji zahtevaju da Francuz napusti klub.

Činilo se da su dve vezane pobede u Premijer ligi vratile mir na "Emirate" ali se takvo ubeđenje srušilo kao kula od karata posle današnjeg poraza na "Britanija stadionu".

Sa 'Ostrva' stižu informacije da su se navijači Arsenala međusobno obračunali ispred stadiona Stouka a razlog za pesničenje leži u odnosu prema menadžeru Arsenu Vengeru.

Mišljenja su podeljena a nezadovoljstvo među navijačima raste premda veliki broj pristalica Arsenala slepo veruje u "Profesora" i njegove metode koje u Premijer ligi godinama ne daju rezultate.

Nakon poraza od Stouka navijači su se podelili na one koji su tražili ostavku i one koji su pesnicama želeli da smire pobunu. To je rezultiralo međusobnim obračunom između navijača Arsenala a oni neutralni konstatovali su da su stvari otišle predaleko.

Arsenal nakon današnjeg poraza zauzima šestu poziciju na tabeli sa 23 osvojena boda, 13 manje od prvoplasiranog Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke